35-årig fængslet for umotiveret overfald med jernrør

En 35-årig mand er varetægtsfængslet for et overfald i Helsingør, hvor han ifølge politiet slog tre mænd ned.

 

Et for politiet umotiveret overfald med et jernrør lørdag aften sender en 35-årig mand bag tremmer i foreløbigt fire uger, da han er blevet varetægtsfængslet ved Retten i Hillerød søndag.

Tre mænd på Fabriksvej i Helsingør gik lørdag eftermiddag ud på gaden, da de hørte lyden af jern, der blev slået mod en række biler. Her så de en gerningsmand, som var midt i en hærværksturné, og som nu sprang på de tre mænd med et 22 centimeter langt jernrør.

Nordsjællands Politi fik senere anholdt den 35-årige mand for overfaldet, og han er nu sigtet for grov vold mod de tre mænd på 67, 66 og 51 år, der alle slap væk med mindre skader.

- Den ene har fået skader på tænderne, mens de to andre har flænger på hænder og arme, da de prøvede at afværge slagene, sagde vagtchef Ib Kaas tidligere til Ritzau.

Hærværk og overfald skete klokken 16.30, og politiet har ikke umiddelbart noget motiv til, hvorfor de tre mænd skulle udsættes for den grove vold med et jernrør.

- Vi får fat i ham umiddelbart efter, at de ringer til politiet. Der er ikke umiddelbart noget motiv, og den anholdte kender ikke de tre mænd, fortalte vagtchefen.

Det er uvist, hvordan den 35-årige forholder sig til sigtelserne.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

kvinde overfaldet tisvildeleje

Tidligere patient tiltalt for at dræbe læge - nu begynder retssagen

brand leasingfirma hørsholm

Mindst fem biler får større skader ved brand i Hørsholm

Mand anholdt for skyderi i Brøndby Strand

playMand ramt af skud i Brøndby Strand - 34-årig fængslet

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere