31-årig fængslet for knivstik i Greve

31-årig varetægtsfængslet efter et knivstikkeri tirsdag aften i Greve. Offeret er uden for livsfare.

Arkiv Foto: TV 2 Lorry

En dommer ved Retten i Roskilde bestemte sig onsdag eftermiddag for at varetægtsfængsle en 31-årig mand. Manden er sigtet for et drabsforsøg tirsdag aften i Greve.
- Han er blevet fængslet i godt og vel tre uger frem til den 29. marts, fortæller efterforskningsleder Jacob Olsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved epsioden tirsdag aften blev en 25-årig mand ramt af flere knivstik i overkroppen. Han blev efterfølgende opereret på Køge Sygehus, hvor han blev erklæret uden for livsfare.
Jacob Olsen fortalte tirsdag aften til Ritzau, at det 25-årige knivoffer er kendt af politiet i forvejen. Han forventer også, at motivet til drabsforsøget skal findes i uoverensstemmelser i det kriminelle miljø.
- Den slags sker jo ikke for dig og mig, men vi er ved at efterforske det, så jeg kan ikke sige mere om det på nuværende tidspunkt, siger Jacob Olsen.

I løbet af onsdagen har det været fremme, at den 31-årige mand, som nu er fængslet i sagen, spiller en ledende rolle i banden Black Cobra.
- Det kan vi ikke sige noget om endnu. Vi er som sagt ved at efterforske, hvordan det hele hænger sammen, siger Jacob Olsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik