30 tip om sexoverfald i nordsjællandsk park

Nordsjællands Politi har fået 30 henvendelser i sag om seksuelt overgreb på ung kvinde i Charlottenlund.

Nordsjællands Politi har fået en stribe henvendelser fra forskellige vidner i sagen om et seksuelt overgreb mod en 19-årig kvinde i Bernstorffsparken i Charlottenlund i juli.

Se indslag: Overfald undersøges

Kvinden blev overfaldet omkring klokken 21.30 af en udenlandsk udseende mand med fedtet midterskilning, der i første omgang bad om en cigaret, men som kort efter greb fat i hendes hår og trak hende ned på jorden ved en sti i parken.

- Vi har modtaget 30-35 henvendelser i sagen. Desværre uden at komme gerningsmanden nærmere, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen til Ritzau.

- Lige nu afventer vi de sidste resultatet af de tekniske undersøgelser, men tidshorisonten er ukendt, lyder det.

Kvinden husker ikke noget fra minutterne efter, at hun blev overmandet, men da hun efterfølgende vågnede op liggende i parken, havde hendes krop tydelige tegn på overfald, og hendes bukser var trukket ned om benene.

Til gengæld har den unge kvinde været i stand til at give et særdeles detaljerigt signalement af sin overfaldsmand, der i første omgang fik kontakt med den 19-årige ved at spørge om en cigaret.

- Vi var i området på ugedagen for overfaldet, hvor vi talte med hundeluftere, buschauffører og lignende. Desværre også uden resultat, fortæller Henning Svendsen.

Manden beskrives som cirka 30 år, 175 centimeter høj, mørk i huden, med skægstubbe og han talte et gebrokkent dansk.

Hans mørke hår er omkring fem centimeter langt, og han brugte godt med voks til at holde en midterskilning på plads. Han var på gerningstidspunktet iført en mørk vindjakke af nylon og mørke cowboybukser. Desuden havde han en rund ørestift i det ene øre.

Politiet er fortsat meget interesseret i at høre fra folk, der kan have set gerningsmanden.