30-årig er tiltalt for altan-drab: Han husker intet

Over seks måneder efter Nikolaj Dyrner blev fundet dræbt, er hans 30-årige ven blevet tiltalt i sagen.

Der er nu rejst tiltale mod en 30-årig mand, der er mistænkt for at have dræbt den 28-årige familiefar og tømrer Nikolaj Dyrner og efterfølgende efterladt liget på sin altan i Lyngby.

Ifølge anklageskriftet dræbte den tiltalte sin kammerat 9. januar mellem klokken fire og seks om morgenen med stump vold og ved overskæring af forurettedes hals, skriver bt.dk efter at være kommet i besiddelse af anklageskriftet.

- Han har naturligvis været mistænkt, siden man finder den afdøde ude på hans altan. At der nu rejses tiltale mod ham hænger sammen med tekniske undersøgelser og afhøringer af ham selv og omgangskredsen, siger senioranklager Bente Schnack til bt.dk.

Den 28-årige Dyrner blev allerede meldt savnet 9. januar, men først fem dage senere blev han fundet død på kammeratens altan efter en henvendelse om, at der skulle være et lig i lejligheden.

Ifølge anklageskiftet var den døde tømrer dækket af et tæppe, pottemuld og andre genstande.

Den nu tiltalte mand befandt sig i lejligheden, da politiet ankom, og liget har formentlig været i lejligheden og på altanen siden drabet.

Om drabsnatten har han dog ikke kunnet fortælle meget, siger Bente Schnack til bt. dk:

- Det, som den tiltalte selv har forklaret, er, de to drak tæt sammen den aften. Og den tiltalte siger, at han ikke kan huske, hvad der er foregået.

Da den formodede drabsmand i januar blev fremstillet i grundlovsforhør, græd flere af de pårørende til den dræbte, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, skrev Ekstra Bladet.

Blandt andet råbte de ifølge bladet "vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel" mod den anholdte mand.

Ifølge Ekstra Bladet efterlod Nikolaj Dyrner sig en kæreste, en søn på halvandet år og sin kærestes søn på otte år fra et tidligere forhold.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politibil nat

Politi søger vidner efter teenager blev stukket med kniv i nakken på Nørrebro

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere