21-årig skimmede betalingskort i Torvehallerne

Københavns Byret har idømt en mand to og et halvt års fængsel for omfattende bedrageri med betalingskort

En 21-årig mand skal to og et halvt år i fængsel for blandt andet at have skimmet ikke mindre end 32 kunders betalingskort.

Svindelen fandt sted i en chokoladebutik i Torvehallerne i København. Her lykkedes det for Lucas Philipp Maximillian Savel at kopiere oplysningerne fra betalingskort, som kunderne brugte i forretningen.

Oplysningerne brugte han så til at fremstille falske betalingskort, som han brugte til at købe varer i andre forretninger.

Da Københavns Byret i august tog hul på sagen mod ham, virkede han ikke særligt tynget af situationen. Da anklageren brugte omkring 20 minutter på at læse det omfattende anklageskrift højt, fordrev den 21-årige tiden med at løse en kryds og tværs.

I retten erkendte han, at han havde skimmet mindst 32 betalingskort i chokoladebutikken, hvor han arbejdede som afløser.

Han ville ikke komme ind på, hvordan det var lykkedes ham at skimme de mange betalingskort, men afslørede dog, at "man kan gøre det på meget sofistikerede måder", og han slog fast, at det kan gøres meget "diskret".

Ifølge anklageskriftet svindlede han for cirka en kvart million kroner og brugte de falske betalingskort i butikker som Magasin, Netto, Fakta, Irma og tøjbutikken Marc By Marc Jacobs.

Ud over bedrageriet var han blandt andet også tiltalt for at have været i besiddelse af en automatriffel.

En 26-årig kvinde var også tiltalt i sagen, men hun havde ifølge den 21-årige intet med svindlen at gøre.

- Absolut ikke. Hun har heller ikke fået noget ud af det, svarede den 21-årige, da han blev spurgt, om hun vidste besked om hans bedrageri, og hun blev da også frifundet af Københavns Byret.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Jyllingevej eksplosion pizzeria

Tre unge mænd dømt for at sprænge pizzeria i luften med bombe

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Politi anholder banderelateret mand for drab i Hillerød

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere