20-årig dømt for at skubbe mand foran tog

I juli blev en mand skubbet ned foran et S-tog i København. Tirsdag fik gerningsmanden halvandet års fængsel.

Den 20-årige Kassem Mohamad Mohamad blev tirsdag i Retten på Frederiksberg idømt halvandet års fængsel for vold og for at bringe andres liv i fare efter et overfald på Langgade Station i København.
Overfaldet fandt sted den 17. juli om aftenen, hvor den 20-årige skubbede en mand ned på skinnerne ved stationen. Det lykkedes ofret at komme væk fra skinnerne kun syv sekunder før et S-tog kom kørende med op mod 50 km/t.
I retten erkendte den 20-årige, at han havde skubbet til offeret på stationen, men det var ikke hans mening, at han skulle falde ned på skinnerne.
Han var mødt op på stationen, fordi en ven havde ringet og sagt, at hans kone blev chikaneret. Da han nåede frem mødte han vennens grædende kone, der pegede hen på offeret.
- Jeg gik hen og skubbede til ham, og da han faldt ned på skinnerne, vendte jeg mig om og gik, forklarede den høje, slanke mand med det karseklippede hår.
På vej væk opdagede han, at S-toget var på vej ind til stationen.
- Mit hjerte begyndte at banke vildt, og jeg råbte: "Kom op, kom op, kom op". Da jeg så, at han nåede i sikkerhed, gik jeg, fortalte han.
Offeret fortalte, at han havde haft en dårlig dag, og blev irriteret på en kvinde, der spærrede perronen med sin barnevogn.
- Jeg var ved at gå ind i hende og gjorde en uhøflig gestus, før jeg fortsatte ned ad perronen, sagde han.
Han huskede ikke meget fra selve overfaldet.
- Jeg talte i mobiltelefon, da der pludselig dukker en køn dreng med store øjne op ved siden af mig. Det næste, jeg husker, er, at jeg ser et rødt tog nedefra, sagde han i retten.
Han fortalte, at han havde svært ved at komme væk fra sporet.
- Men det lykkedes mig at rulle ud til siden, og jeg ser toghjulene køre stille forbi mig, fortalte offeret i retten og fortsatte:
- Jeg husker ingen lyde, kun billeder. Da toget er kørt, tjekker jeg om jeg har mine arme og ben endnu, og omtumlet går jeg hjem og ringer til alarmcentralen.
Den 20-årige modtog dommen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

ambulance

Bevidstløs mand reddet op af Øresund

brand pizzeria amager

Brand i pizzeria på Amager - beboere i opgang evakueret

drabet i skoven

Vigtige sms-beskeder i drabssag forsvandt i politiets varetægt

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere