To 19-årige er ramt af skud ved Køge

To personer blev søndag ramt af skud nær Køge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Deres tilstand er ukendt .

Foto: TV 2 Lorry (arkivbillede)

Arkiv Foto: TV 2 Lorry (Arkiv)

1 af 2

To personer på 19 år blev sent søndag aften ramt af skud i Ølby Lyng tæt på Køge. Skyderiet fandt sted på en parkeringsplads ved 22.20-tiden på Karlemosevej 103.
Skuddene blev affyret med et ukendt skydevåben mod to personbiler, som holdt på stedet, oplyser vagtchef ved Midt- og Vestsjællands politi, Allan Kronvold.
- To personer på 19 år, som befandt sig i bilerne, er ramt af skud. Deres tilstand er p.t. ukendt. To andre personer på 19 år, som også befandt sig i bilerne, er uskadte, oplyser Allan Kronvold.
- Fra stedet er kørt en eller to biler, der p.t. ikke kan yderligere beskrives.
Ifølge Ekstra Bladet var der flere personer til stede nær gerningsstedet efter skyderiet, og flere bar skudsikker vest. Desuden var der omkring 20 biler samlet.
Avisen skriver ligeledes, at kilder i miljøet oplyser, at det var folk med tilknytning til grupperne Black Cobra og Bandidos, der stødte sammen.
De oplysninger kan politiet dog ikke bekræfte over for avisen.
- Et vidne har til os forklaret det samme. Men ingen af de folk, vi antraf efter slagsmålet, har ifølge mine oplysninger direkte forbindelse til de to grupper, siger vagtchefen til avisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik