17-årig anholdt for røveri mod hollandsk par

En sort Volvo, der blev røvet fra et ferierende hollandsk ægtepar natten til tirsdag af to unge, er dukket op i Jægerspris sammen med parrets to ipods, og politiet har nu anholdt en 17-årig dreng, der er mistænkt for røveriet. Det skriver sn.dk.
Nordsjællands Politi besøgte tirsdag behandlingshjemmet Nexus på Egelundsvej i Jægerspris, og på en 16-årig drengs værelse fandt de en ipod, der tilhører det hollandske par, og som drengen havde købt af en 17-årig på institutionen for penge, han havde skaffet ved at liste ind om natten og stjæle en pung med 5000 kroner fra et ældre ægtepar på Fiskerhusevej i nærheden.
Den sorte Volvo blev tirsdag aften fundet på Færgelundsvej, og Københavns Politi hentede den 17-årige, der formentlig vil blive fremstillet i dommervagten med krav om varetægtsfængsling.
Røveriet skete på Stenløsevej i Brønshøj, hvor en scooter med to unge kørte ind foran det hollandske par, så de måtte stoppe, og herefter tvang de unge dem med en kniv til at stige ud af bilen, som røverne kørte væk i.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere