15.000 solgte billetter: Dining Week ramt af corona-nedlukning

Det populære koncept Dining Week i uge 7 og 8 har netop meddelt, at man er nødt til at rykke festivalen og ombooke over 15.000 billetter.

- Den nuværende nedlukning tegner desværre til at blive en langtrukken affære. For at sikre jer den allerbedste spiseoplevelse til Dining Week 2021 har vi derfor, i samarbejde med restauranterne, besluttet at flytte årets festival frem til lysere og lunere dage.

Sådan skriver madfestivalen Dining Week til de mange mennesker, der har booket bord på en af de restauranter, der indgår i konceptet, hvor man får tre retter for 215 kr. 

Dining Week har tidligere fortalt til TV 2 Lorry, at man har solgt over 15.000 billetter. De skulle have været indløst i uge 7 og 8.

Men det bliver altså ikke til noget.

- Sammen med restauranterne sidder vi lige nu og sætte det hele op til de nye datoer. Når det er på plads, overfører vi automatisk dine billetter til de nye uger, så din bordbooking er sikret. Det vil sige, hvis du har købt billet til tirsdag den 16. februar kl. 17.00 vil din billet blive overført til tirsdag den 30. marts kl. 17.00 (du får mulighed for at flytte tidspunktet eller refundere købet), skriver Dining Week i en mail til billetkøberne.

- Det er mange restauranter, der skal kontaktes og ordrer, der skal flyttes, så vi håber på jeres tålmodighed og forståelse.

TV 2 Lorry arbejder lige nu på at få en kommentar fra folkene bag Dining Week. 


Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

Lukket parkeringsanlæg på Islands Brygge

Coronasmitte lukker flere p-anlæg - nu parkerer bilister ulovligt

Nordvest(4)

playTusinder coronatestet i Københavns Nordvestkvarter

vaccine

Særligt sårbare i Region Sjælland får nu hjælp til at booke vaccinetid

Vaccine grafik

Nyeste vaccinetal: Så mange er vaccineret i din region og i din kommune

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere