14-årig piges leg var årsag til brand

Det var formentlig en 14-årig piges leg med ild, der var årsag til, at Flyvergården på Søkrogvej i Ramløse fredag aften brændte fuldstændig ned. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Gården står tom og er kendt som »legeplads« for byens unge, og i
efterforskningen af den påsatte brand fandt politiet først frem til nogle drenge, der angiveligt skulle have været på stedet, oplyser vagtchef Jan Hedager fra Nordsjællands Politi. Under afhøringen afviste drengene at have været på Flyvergården, men de vidste, at nogle piger havde været der, og kort efter blev politiet kontaktet af en mor til en pige fra Ramløse, der havde været på Flyvergården med en veninde.
- Veninden havde leget med en lighter og sat ild til nogle tøjstykker, fortæller Jan Hedager. Det ville kvindens datter ikke være med til, så hun gik, og kort efter fulgte veninden efter.Da politiet fik fat i veninden - en 14-årig pige - og afhørte hende i overværelse af forældre og sociale myndigheder erkendte hun ifølge vagtchefen, at hun havde været på Flyvergården og brændt mindre tøjstykker af.
- Men hun havde slukket det og forladt stedet, så situationen er, at det har nok ikke været helt slukket, så gården er brændt, konstaterer Jan Hedager.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik