11 rockere er sendt bag tremmer

En HA'er er fængslet i 14 dage, mens 10 medlemmer af Satudarah MC har fået deres anholdelse opretholdt.

Dr var travlt onsdag eftermiddag i Retten i Lyngby, hvor i alt 11 rockere blev fremstillet i grundlovsforhør i forbindelse med konflikten mellem Hells Angels og AK81 på den ene side og Satudarah MC på den anden.

En 30-årig mand med tilknytning til Hells Angels blev fængslet i to uger, sigtet for grov vold.

Politiet mener, at han var den ene af tre mænd, der tirsdag aften med vilje kørte ind i en ung mand fra Satudarah MC, hvorefter de sprang ud af bilen og tævede ham med et jernrør. De to andre i bilen er stadig på fri fod.

Påkørslen på Lyngevej i Ganløse var tirsdagens tredje episode, hvor medlemmer af Satudarah MC enten blev eller blev forsøgt kørt ned.

Det skulle åbenbart hævnes, for klokken 00.20 natten til onsdag anholder politiet 10 mænd med tilknytning til Satudarah MC. I deres biler finder betjentene blandt andet spader, jordspyd og en økse.

Politiet mener, at de kørte rundt og ledte efter folk med tilknytning til HA eller AK81, som de kunne overfalde. De blev sigtet for forsøg på grov vold, og i onsdagens grundlovsforhør fik de alle deres anholdelse opretholdt i tre døgn.

Konflikten mellem de to grupperinger brød for alvor ud natten til søndag under en teknofest på sportspubben Lions & Barrels ved Parken i København, hvor et masseslagsmål endte med vildt skyderi og tre knivsårede rockere.

En 19-årig mand med tilknytning til Satudarah blev i et grundlovsforhør tidligere onsdag fængslet i 27 dage. Ifølge politiet kan man på videooptagelser se, at han affyrer mindst fire skud under urolighederne ved Parken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

Men in Black dem i København 23. januar.

playFem personer anholdt ved demonstration mod coronarestriktioner

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere