10 mio. til Fremtidens Museum

Når Køge Museum genåbner i 2015 bliver det som en nyskabende attraktion og et fremtidens museum, der fortæller Køges historie med den nyeste teknologi.

Foto: TV2/ Lorry

Det skal sikre en spændende oplevelse og en tredobling af besøgstallet.

Udviklingen af Køge Museum er netop blevet støttet med 10,2 millioner kroner fra Nordea-fonden. Et engangsbeløb, der skal sikre bæredygtigheden bag museets teknologiske forvandling. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Det skal være lige så sjovt og interessant at gå på museum som i biografen. Vi skaber et salgbart produkt som vil give flere besøgende på museet og dermed være med til, at Køge Museum kan have en god økonomi og selv finansiere nye udstillinger, sagde Keld Møller Hansen, der er direktør for Museum Sydøstdanmark, blandt andet ved præsentationen af planerne.

Fra Nordea-fondens side roste man projektet, der kan være med til at sætte en ny dagsorden for driftsøkonomien i danske museer.

Hvis projektet lykkedes er det meningen, at tankerne og metoden bag projektet kan udbredes til flere af de lokale museer i Danmark skriver DAGBLADET Køge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?