Malerarbejde på Øresundsbroen fem procent færdigt - nu øges tempoet

Selvom der nu skrues op for arbejdet med at få malet broen, så går der stadig 12 år, indtil man er helt færdig.

Et malerarbejde af de helt store blev sat i gang i midten af april, da vedligeholdelsen af Øresundsbroens stålkonstruktion startede.

Projektet forventes først at være færdig i 2032 og den foreløbig prognose lyder, at fem procent af broen er blevet malet.

Det skriver konsortoet bag Øresundsbroen i en pressemeddelelse.

– Vi ser tilbage på den første malesæson, som gik over al forventning og uden irriterende overraskelser, siger Johan Nord, projektleder hos Øresundsbron.

Alt tekst
Malere på Øresundsbro
Foto: "Kræmmer-Erik" Christiansen

Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr. Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive 

Alt tekst
Flere malere
Foto: "Kræmmer-Erik" Christiansen

malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. 

Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.Dette års malesæson startede som nævnt i midten af april og afsluttes i slutningen af oktober. Stålkonstruktionen er ved at blive malet om for at sikre fortsat beskyttelse mod vind og vejr.

quote Facebook er godt

Oliver

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Kaffe Karma

playSærlig kaffevogn giver job til udsatte: - Jeg går herfra i bedre humør

sanne salomonsen

Rockmama sælger ud af sin garderobe

Gaveindpakning i stof FB COVER

playCecilie og Karen vil ændre juletradition for at redde 800 tons gavepapir

Scooterbanden

playNy "bande" på Vestegnen: Nu cruiser ældre sammen i Vallensbæk

Dragør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere