Underskriftindsamling: Massiv opbakning til Lindegården

De trængte medarbejdere på Center Lindegården i Roskilde har fået mere end nok. Nu har de iværksat en underskrift indsamling.

 - Kære politikere: Det skal stoppe nu!

Sådan skriver socialpædagog på Center Lindegården i Roskilde i en netop igangsat underskriftindsamling på internettet og fortsætter:  

- For lidt over en måned siden blev min kollega Vivi dræbt af en psykotisk beboer, der var for syg til at bo hos os, men gjorde det alligevel, fordi der ikke var plads i psykiatrien. Drabet på Vivi var det femte drab på fire år. Siden Vivi blev dræbt er tiden bare gået. Politikere og embedsmænd snakker og snakker, men de har endnu ikke gjort noget, der kan forhindre at tragedien gentager sig.

LÆS OGSÅ:  Nødråb fra Lindegården: Vi har fået flere nye dødstrusler

- Derfor har jeg og mine kollegaer lavet denne underskriftsindsamling, fordi vi, beboerne og de pårørende ikke vil sidde og vente på at den næste tragedie sker. Sammen med FOA indrykker vi alle underskrifterne i en annonce i næste uge for at råbe politikerne op.

Og allerede nu møder pædagogerne en stort og anerkendende opbakning. I skrivende stund har allerede 6.000 danskere givet deres utilfredshed til kende ved hjælp af en underskrift.

Se mere på linket her.

Tidligere i dag holdt personalet på Lindegården fagligt møde for at diskutere deres sikkerhed - eller mangel på samme. Indtil nu er en løsning strandet i bureaukrati.

Se mere i vores udsendelse kl. 19:30 på TV 2.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Amager bakke er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels.

Borgere i hovedstadsområdet får varme fra døde mink - har samme konsistens som feta

anonym

Tidligere anbragt om døgninstitution: "Jeg vidste godt, det var forkert, det de gjorde."

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere