Ung mand truet med machete i fitnesscenter

En 20-årig mand truede ifølge politiet en 18-årig mand med en machete i et fitnesscenter i Hvalsø. De var uenige om en kvinde.

En 18-årig mand fik rigeligt med sved på panden, da han onsdag aften var i et fitnesscenter på Hovedgaden i Hvalsø.

Her blev han opsøgt af en 20-årig mand, som truede ham med en 35 centimeter lang machete, fremgår det af Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport,

- Der er efter alt at dømme tale en tvist omkring et kvindeligt bekendtskab, som får den 20-årige til at opsøge den 18-årige. Det kommer til noget mindre tumult mellem dem, og det er så der, at den 20-årige trækker denne her store kniv frem og truer med den, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

Forsøgte at gemme sig for politiet

Det kom dog ikke videre end truslen, og den 20-årige forlod stedet. Kort efter klokken 22.43 ringede den 18-årige til politiet og anmeldte episoden, hvorefter politiet gav sig i kast med efterforskningen af sagen. 

- Det er fuldstændig uacceptabelt at løbe rundt med sådan en stor machete og true andre. Vi iværksætter derfor straks en efterforskning, som gør, at vi efterfølgende finder frem til den 20-årige på et tilholdssted i Hvalsø, hvor han forsøger at gemme sig for os. Han bliver så anholdt, siger Martin Bjerregaard.

Under ransagningen fandt politiet både macheten samt en ulovlig lommekniv. Efter de havde afhørt den 20-årige, valgte de at løslade ham.

- Sigtelserne lyder på overtrædelse af knivloven samt trusler på livet. Men ud fra en samlet vurdering var truslerne ikke så alvorlige, at vi kunne fremstille ham i grundlovsforhør. Men han er selvfølgelig stadig sigtet, og sagen vil på et senere tidspunkt blive afgjort ved retten, siger Martin Bjerregaard.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Retten i Helsingør

15-årig dreng fængslet for voldtægt i Nordsjælland

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Lejre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere