Politi efterlyser to unge mænd for voldeligt røveri

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for at have begået gaderøveri.

En 18-årig mand blev udsat for et voldeligt røveri, da han den 14. marts klokken 12.10 blev fra frarøvet telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland.

Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand. 

Udsat for kvælertag og spark

Den forurettede blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet. De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg. 

Her ses de efterlyste på et overvågningsfoto fra en dagligvarebutik.
Her ses de efterlyste på et overvågningsfoto fra en dagligvarebutik.
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi - efterlysningsfoto

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder, men offentliggør nu billeder af de to formodede gerningsmænd i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes. 

Oplysninger til sagen skal rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448

Gerningsmændene beskrives som

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Retten i Roskilde

Mand tiltalt for forsøg på voldtægt af børn via datingside

Roskilde havn

Ældre mand fundet død i Roskilde Havn

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Lejre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere