Politi efterlyser to unge mænd for voldeligt røveri

Midt- og Vestsjællands Politi ønsker hjælp fra offentligheden til at fastlægge identiteten på to personer, der mistænkes for at have begået gaderøveri.

Politiet beder om hjælp til at få identificeret de to unge mænd på billedet. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi - efterlysningsfoto

En 18-årig mand blev udsat for et voldeligt røveri, da han den 14. marts klokken 12.10 blev fra frarøvet telefon foran Netto på Tølløsevej i Hvalsø på Midtsjælland.

Den 18-årige blev udsat for halsgreb af den ene gerningsmand, hvorefter den anden gerningsmand vristede mobiltelefonen ud af hånden på den forurettede, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Fem unge mænd dømt for røveri og grov vold ved S-togsstation

De to gerningsmænd løb derefter fra stedet mod en gangtunnel, som fører under sporene ved Hvalsø Station, hvor den forurettede indhentede dem og fik hevet telefonen ud af hånden på den ene gerningsmand. 

Udsat for kvælertag og spark

Den forurettede blev i gangtunnellen igen udsat for kvælertag samt væltet ned på jorden og tildelt flere spark på kroppen og i hovedet. De to gerningsmænd lykkedes ikke med at få telefonen med sig, men løb i stedet op til Hvalsø Station, hvor vidner har set dem stige på toget i retning mod Holbæk/Kalundborg. 

Her ses de efterlyste på et overvågningsfoto fra en dagligvarebutik. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi - efterlysningsfoto

Midt- og Vestsjællands Politi har indtil nu forgæves forsøgt at identificere gerningsmændene på andre måder, men offentliggør nu billeder af de to formodede gerningsmænd i håb om, at borgerne har kendskab til identiteten på de to mistænkte eller har oplysninger om, hvor de færdes. 

Oplysninger til sagen skal rettes til Midt- og Vestsjællands Politi på 114 eller 4635 1448

Gerningsmændene beskrives som

A.: 
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 170-175 cm, spinkel til almindelig af bygning, mørkt hår.
Iført sort dunjakke med hvidt Ellesse-logo foran på brystet, spraglet halsedisse, blå cowboy-bukser samt sorte sko med hvide såler. 
Medbragte mørk rygsæk.

B.:
Ung mand, ca. 15-17 år, anden etnisk baggrund end dansk, ca. 160-165 cm, spinkel af bygning, mørkt hår, havde lille/begyndende overskæg.
Iført sort dunjakke samt sorte/mørke bukser samt sorte sko.
 

Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi 

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik