Motorvejssag: Alt tyder på, 18-årig blev dræbt ved påkørsel

Skaderne på den 18-årige pige, der i maj mistede livet på Holbækmotorvejen, er forenelige med påkørsel, melder politiet.

Politiet har nu obduktionsrapporten klar i den mystiske sag om en 18-årig pige, der blev ramt af og dræbt af en bil på Holbækmotorvejen 11. maj.

En 22-årig mand fra Roskilde er sigtet i sagen. Han gav kvinden et lift, men undervejs opstod der et skænderi, hvor de to begyndte at slå hinanden. Pigen blev efterfølgende sat af i nødsporet, hvorefter hun blev påkørt af en 59-årig kvinde og mistede livet.

- Vi har fået at vide, at de skader på kvinden, der er konstateret, umiddelbart er forenelige med påkørslen. Men man kan ikke 100 procent udelukke, at hun også har haft skader, inden hun blev kørt ned, siger efterforskningsleder Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2.

Obduktionen af den 18-årige pige har også vist, at hun havde alkohol i blodet, men promillen var dog 'ikke høj', lyder det fra politiet. 

- Vi kan fortælle, at kvinden ikke havde narko i sig. Men vi kan konstatere, at hun var påvirket af spiritus, siger Ove Pedersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2.

Han oplyser til TV 2, at politiet fortsat har nogle vidner, der skal afhøres som en del af efterforskningsarbejdet.

Ulykken, hvor den 18-årige pige på tragisk vis mistede livet, på fandt sted d. 11. maj lidt efter klokken 23 ved Ordrup nær Kirke-Sonnerup. 

Den 22-årige mand er sigtet for vold og for at have udsat kvinden for fare ved at efterlade hende på motorvejen. 

Han har dog på intet tidspunkt været varetægtsfængslet. Anklagemyndigheden har vurderet, at der ikke har været grundlag for en varetægtsfængsling.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

nedim_yasar.jpg

Dømte mænd vil frifindes for drab på radiovært Nedim Yasar

kulde frost vinter vinterbadning

playVinterbadere sigtet for at mødes i sø

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

Lejre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere