Mand røver supermarked og melder sig selv til politiet

En 26-årig roskildenser har indrømmet, at det var ham, der onsdag eftermiddag begik et væbnet røveri mod et supermarked i Osted.

Onsdag klokken 14 alarmerede personalet i Dagli'Brugsen i Osted politiet, efter at en mand under trussel med en 15-20 centimeter køkkenkniv havde fået udleveret kontanter. Foto: Facebook

Efter et røveri mod supermarkedet Dagli’ Brugsen i Osted onsdag eftermiddag har en 26-årig mand fra Roskilde meldt sig selv til politiet som gerningsmanden bag røveriet.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Onsdag klokken 14 alarmerede personalet i supermarkedet politiet, efter at en mand, bevæbnet med en 15-20 centimeter lang køkkenkniv, havde truet sig til kontanter.

Røveren var efterfølgende flygtet til fods i retning mod en tankstation på Hovedvejen, hvorfra han var forsvundet i ukendt retning og på ukendt vis.

Læs også Købmand udstiller tyve på Facebook: "Jeg har tænkt mig at blive ved!"

Ledte forgæves med politihunde

Politiet kørte til området med flere patruljer, herunder hundepatruljer, for at lede efter røveren.

Manden blev beskrevet som dansk af udseende, 30-40 år, 180-190 centimeter høj med brunt kort hår, skægstubbe, iført kaki-farvede bermudashorts med sidelommer, sort trøje med hvid skrifte, sorte strømper og sorte Nike-sko med hvid sål. Udover kniven medbragte han en grå pose.

Politiet fandt ikke røveren i området, men undersøgte supermarkedet for tekniske spor efter røveren.

Sent onsdag aften klokken 22 fik Midt- og Vestsjællands Politi så et noget overraskende opkald fra deres kolleger hos Fyns Politi.

Læs også Efter røverier på stribe: Nu står forældre og kunder vagt ved brugs

Henvendte sig på politistation i Odense

En 26-årig mand fra Roskilde havde henvendt sig på politistationen i Odense for at melde sig selv som gerningsmand til røveriet i Osted.

Den 26-årige blev herefter anholdt og bragt til Midt- og Vestsjællands Politi, der i løbet af torsdagen har sigtet ham for røveriet.

Den anvendte kniv har politiet i samarbejde med den anholdte også fundet på flugtruten.

Den 26-årige er torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde, hvor politiet har begæret manden varetægtsfængslet.

TV 2 Lorry har forgæves forsøgt at indhente oplysninger fra politiet om, hvordan retsmødet endte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik