Ledreborg Slot får pop-up camping

Sommerens aktiviteter er aflyst på Ledreborg Slot, og derfor har de nu fået idéen til en pop-up campingplads.

Nu kommer der pop-up camping på Ledreborg Slot - lige for ende af Ledreborg Allé. 

Idéen til den nye campingplads er opstået efter, at coronavirus har aflyst flere af sommerens aktiviteter- blandt andet slotskoncerten og livstilssdagene. 

- Vi har gået og kigget på, hvad vi så kan bruge vores ting til. Så fik idéen med pop-up camping, hvor vi kan tilbyde pladser på 80 kvadratmeter stykket til 195 kroner per døgn, hvor man selv har sin campingvogn eller autocamper med og eget toilet og bad, så vi ikke har hygiejneproblemer, siger Birgitte Hald Hvidberg, eventmanager, Ledreborg Slot til TV 2 Lorry.

Det er græsplænen her, hvor der bliver plads til autocampere og campingvogne. Der må ikke slås telte op, og man skal have eget toilet i sin vogn. 
Det er græsplænen her, hvor der bliver plads til autocampere og campingvogne. Der må ikke slås telte op, og man skal have eget toilet i sin vogn. 
Foto: Amanda Goth Dissing - TV 2 Lorry

Kapaciteten er 100 pladser, hvor hver plads er 80 kvardratmeter, og det giver plads til, at folk kan være samme sted med afstand.

- Vi har plads til, at folk ikke er alt for mange sammen, det vil sige, at de er sammen her for sig, som vi alle skal være, siger Birgitte Hald Hvidberg. 

Campingpladsen bliver på den store græsplæne ved indgangen til slotsparken og med mulighed for at udforske det historiske område. 

- Der er mulighed for at komme i Sagnlandet, man kan gå på vandrestier, man kan cykle, man kan køre til Lejre by, som også er helt fantastisk, du har golfklub og du har to restauranter, siger Birgitte Hald Hvidberg. 

Pladsen har åbent fra den 27. juni til og med den 6. august.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

20210217-140125-L-1920x1280we

Skoleelever i Ishøj skal fortsat blive hjemme

Vaccine grafik

Nyeste vaccinetal: Så mange er vaccineret i din region og i din kommune

Coronavaccination

93 procent af alle plejehjemsbeboere er vaccineret i Region Hovedstaden

20201227-104249-L-1920x1280we

Se listen: I disse kommuner kan borgere over 85 år corona-vaccineres hos egen læge

Lejre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere