Donationerne vælter ind i Labrador-sagen: "Vi er helt overvældede"

Roskilde internat er taknemmelige og overvældede over, hvor meget hjælp de har modtaget fra folk, efter 25 vanrøgtede labrador-hunde blev indleveret.

I midten af november blev 25 stærkt udsultede og vanrøgtede labrador-hunde indleveret til Roskilde internat. Hundene blev fundet i Nordsjælland - fulde af orm, med dårlig mave og uden skyggen af foder eller vand. 

quote Det har bare lettet vores arbejde enormt, og alle donationer, store som små, er vi virkelig taknemmelige for.

Christina Larsen, Souschef, Roskilde Internat

Siden da er fire af de i alt 15 voksne hunde blevet aflivet. De var så fysisk mærkede af den hårde behandling, at de ikke stod til at redde. Flere af dem var også begyndt at blive aggressive. 

Men det er ikke alt sammen tristesse og dårlige nyheder, tværtimod. For borgernes ønske om at hjælpe med hvad der måtte være brug for har været helt overvældende for internatet. 

- Jeg oplever virkelig, at folk har lyttet. Vi har efterspurgt tæpper, godbidder, dækkener og legetøj, og det er præcis, det vi har fået doneret. Vi er helt overvældede. Alt det har bare lettet vores arbejde enormt og alle donationer, store som små, er vi virkelig taknemmelige for. 

Sådan siger Christina Larsen, souschef på Roskilde internat, til Dyrenes Beskyttelse. Du kan se nogle af de ting, som folk har været behjælpelige med på billedet herunder. 

 
 
Foto: Dyrenes Beskyttelse

Blandt donationerne er en vaskemaskine, som en VVS-mand kom forbi med for at afhjælpe personalet med mængden af beskidte tæpper.  Der har også været en kok forbi med lækre gourmet-kødben. 

Men selvom der allerede kan mærkes en positiv ændring i de tilbageværende hundes adfærd, må man fortsat gerne komme med tæpper eller seler, hvis man ønsker at hjælpe.

Dog er de på internatet mest interesserede i donationer, som kan dække de mange ekstra omkostninger. 

Hvis du har lyst til at donere en skilling, kan du gøre det via indsamlingen her. Du kan også vælge at donere på en af følgende tre måder: 

Loading...

Loading...

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

40_percent

playSverige åbner grænsen for skilsmissebørn med ledsager

rungsted havn

Medarbejder sendt hjem efter sag om svindel i Rungsted Havn

opholdsforbud på christiania

Christiania lukker sig selv med hegn efter opholdsforbud

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere