Valgfest i Halsnæs

Halnæs kommune sætter gang i Kommunalvalg 2017 med en valgfest med en valgfest i Gjethuset for alle borgere d. 27. oktober.

Fredag d. 27. oktober fra kl. 15.00 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Gjethuset i Frederiksværk med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Halsnæs Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Det begynder allerede klokken 13.30

Gjethuset i Frederiksværk bliver allerede fra klokken 13.30 forvandlet til en festplads i demokratiets tegn. Alle borgere er inviteret til at fejre lokaldemokratiet.

Klokken 13.30 ankommer Danmarks største ”stemmeboks”. Inde i den vil du kunne komme med dine ønsker til fremtidens Halsnæs og måske blive den heldige vinder af en biograftur. ”Stemmeboksen” er lavet af Produktionsskolen i Halsnæs. Og efter valgfesten vil den turnere rundt til udskolingerne i kommunen, hvor den skal være med til at skabe opmærksomhed om lokaldemokrati blandt de unge.

I Gjethuset står de opstillede partier også klar til. Her kan du møde en række af de lokale kandidater og få en snak om, hvad deres tanker og visioner for fremtidens Halsnæs er. 

Under valgfesten er der gratis pølser, bøfsandwich og popcorn

Livlig debat

TV 2 Lorrys debat går i gang klokken 15.00. Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Gjethuset i Frederiksværk fredag d. 27. oktober, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Halsnæs kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt. 

 
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Øresundstunnelen111

playNyt koks med fartkontrol i Øresundstunnelen - vanvidsbilister kan nu fræse forbi slukkede kameraer

20201019-130444-2-1920x1280we

Overborgmester undskylder for Frank Jensens krænkelser

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

Halsnæs

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere