Valgdebat i Helsingør

Kom og mød den kommende borgmester i Helsingør

Fredag d. 10. november fra kl. 19.30 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat med lokale politikere i Helsingør. Vi stiller op i ankomsthallen ved Sundbusserne med udsigt over Kronborg. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Helsingør Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.
 

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Marco Houlind fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Kom og vær’ med og hør hvad de lokale politikere har af ambitioner og drømme for Helsingør Kommune de næste fire år.
 

Det begynder allerede kl. 18:30

Fra klokken 18.30 vil der være en valg cafe i ankomst hallen ved Sundbusserne,. Her har alle vælgere mulighed for at møde de opstillede kandidater til en snak, og få svar på lige præcis det, man har på hjerte. man kan købe noget at drikke og der vil blive serveret små håndmadder.

 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Sundbussernes ankomsthal i Helsingør fredag d. 10. november, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside.

På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Helsingør kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

 

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere