Valgdebat i Greve

Kom og mød din kommende borgmester i Greve

Onsdag d. 1. november fkl. 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat i Greve Idrætshal med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer der bor i Greve Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 

Det begynder allerede kl. 18.30

Helt uformelt kan borgere og politikere mødes til en valgcafe i forhallen fra klokken 18.30, hvor politikerne står klar til at fortælle, hvad de vil kæmpe for, hvis de bliver valgt.

Caféen holder åbent, så man kan købe sig en sandwich eller en kop kaffe.

Og fra klokken 19.30 trækker publikum ind i en af hallerne, hvor politikerne skal debatterer på live tv. TV 2 Lorry sender også fra Greve Idrætshal i udsendelsen kl. 19.30

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Greve Idrætshal fredag d. 1. novmber, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Greve kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt.

 
 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

Greve

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere