Thiesen i front for Nye Borgerlige til både Folketing og byråd

Partiformand Pernille Vermund glæder sig over, at ”værdikrigeren” Mette Thiesen satser på begge poster.

Mette Thiesen, der i lidt over en måned har repræsenteret Nye Borgerlige i Hillerød Byråd, er torsdag aften blevet valgt til partiets nye folketingskandidat i Helsingørkredsen.

Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen blev Mette Thiesen også valgt som partiets spidskandidat ved det kommende kommunalvalg i Hillerød.

Vermund: Vi får et godt valg med Mette i front

Det glæder partiformand Pernille Vermund, at Thiesen også går efter en taburet på Christiansborg.

- Mette er en sand værdikriger, som jeg er stolt over at have med på holdet. Hun har igen og igen vist sig som en ægte fighter for de danske værdier. Jeg er sikker på, at med hende som folketingskandidat, vil vi få et godt valg i Nordsjælland, siger hun i pressemeddelelsen.

quote Med migranter fra muslimske lande følger beviseligt mere kriminalitet og flere på passiv forsørgelse. Det svækker økonomien, fremmer parallelsamfund, giver kulturskred og eroderer vores danske værdier

Mette Thiesen, Nye Borgerlige, byrådsmedlem, folketingskandidat og spidskandidat til Hillerød Byråd

Netop værdierne fyldte også i Mette Thiesens opstillingstale.

"Kampen mod migrationen er vigtigst"

- Hvis vi vil bevare vores frihed, så er kampen for at bremse migrationen fra de muslimske lande den vigtigste kamp. For med migranter fra muslimske lande følger beviseligt mere kriminalitet og flere på passiv forsørgelse. Det svækker økonomien, fremmer parallelsamfund, giver kulturskred og eroderer vores danske værdier, sagde hun blandt andet på opstillingsmødet.

Thiesen, der oprindeligt var konservativ, er samtidig blevet valgt til skoleordfører for Nye Borgerlige. Hun har tidligere arbejdet som skoleleder i Egedal Kommune.