Plakatkrig: Politikere og cirkus kæmper om pladsen

Cirkus Baldoni og kommunalpolitikere kæmper om lygtepælene i disse dage. Nu er cirkusset blevet beordret til at hive plakater ned.

Lygtepælene er plastret til i disse dage. Der er nemlig kommunalvalg den 21. november, og derfor har kommunalpolitikerne hængt valgplakater i mange af Hvidovres lygtepæle.

quote Det har simpelthen været umuligt at efterleve, da de politiske partier har beslaglagt alle Hvidovres lygtepæle i den højde.

René M. Baldoni, cirkusdirektør for Cirkus Baldoni

Men det er ikke kun politikere, der er interesseret i lygtepælene. Cirkus Baldoni, der viser julecirkus den 18. og 19. november, bruger nemlig også lygtepælene som reklamesøjler.

Men det skal være slut nu, har kommunen meddelt Cirkus Baldoni. Cirkussets plakaterne hænger nemlig ikke i den rigtig højde, hvilket er to til tre meter over jorden, skriver Hvidovre Avis. 

- Det har simpelthen været umuligt at efterleve, da de politiske partier har beslaglagt alle Hvidovres lygtepæle i den højde. Jeg erkender at vore reklametavler sidder for lavt, men vi har også tilbudt at pille dem ned dagen efter premieren, siger cirkusdirektør René M. Baldoni, til Hvidovre Avis.

Kommunen har nu bedt cirkusset om at pille plakaterne, der sidder forkert, ned, og det kan man ikke klage over.

- Ved sidste kommunalvalg havde vi ikke sådanne problemer, men plakatkrigen er tilsyneladende gået helt over gevind i år, siger cirkusdirektøren til Hvidovre Avis.

Cirkus Baldoni fik besked på selv at fjerne plakaterne - ellers ville Vej- og Parkafdelingen hive de ulovlige plakater ned.

Hænger valgplakater over fortov eller cykelstier, skal de ifølge Vejdirektoratet minimum hænge 2,3 meter over jorden. Hænger de over rabatten, er der intet højdekrav.

Cirkus Baldoni afholder julecirkus i Fægtesalen i Avedøre.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

Hvidovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere