Lokalliste ude efter 43 år

Det er ikke lykkedes Borgerlisten i Hørsholm at finde nogen kandidater, og derfor opgiver listen at stille op til kommunalvalget.

Efter over 40 år med plads i kommunalbestyrelsen i Hørsholm, vil Borgerlisten for første gang siden 1974 ikke være at finde på stemmesedlen til kommunalvalget i november.

 

Ved en ekstraordinær generalforsamling onsdag aften besluttede Borgerlisten, at lokallisten ikke stiller op til valget, fordi det ikke er lykkedes at finde kandidater. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har fået nogle yngre mennesker ind i bestyrelsen, og de har haft svært ved at finde andre unge, som vil stille op. Jeg skal ikke som 76-årig ud og finde andre 76-årige, som vil være med i Borgerlisten, for så ender det med, at Borgerlisten bliver drevet fra plejehjemmene. Der var også en blandt vores egne i bestyrelsen, som rigtig gerne ville stille op, men med fuldtidsjob og tre børn, hvoraf den yngste er tre år, kunne hun ikke se, hvordan hun skulle klare det hele. Og det er den mur, vi ofte møder. At folk ikke har tiden til det, siger Lone Heyde, der er formand for Borgerlisten.

Borgerlistens nuværende kommunalbestyrelsesmedlem, 72-årige Peter Antonsen, ønsker heller ikke at genopstille, og til foråret skal Borgerlisten beslutte, om lokallisten helt skal nedlægges. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

20200917-173607-L-1920x1277we

Her er de 12 sager: Advokatundersøgelse afslører Frank Jensens krænkelser

20191107-180758-5-1920x1280we

Partier kræver brev i fredningssag tilbagekaldt: "Retssikkerheden er på spil"

Lejlighed altaner

Det kan blive sværere at få en altan i København

Hørsholm

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere