Leo fik nul stemmer: "Men både min kone og jeg stemte på mig"

Leo Lundø fik nul stemmer ved kommunalvalget. Men det kan han ikke få til at hænge sammen, for både han og hustruen stemte på ham, siger han.

Leo Lundø fra Gentofte Kommune er både forvirret og forarget.

Han stillede op til kommunalvalget for Nye Borgerlige, og på valgdagen satte både han og hustruen kryds ved hans navn, siger han. Men ved stemmeoptællingen, fandt man ingen stemmer på ham.

quote Det er meget ejendommeligt, synes jeg.

Leo Lundø, kandidat for Nye Borgerlige ved KV17

Det skriver Lokalavisen.dk.

- Jeg tænker da på, hvad der da kan være sket, siden de to stemmer bare er væk? Nu er det meget pudsigt, at man notorisk ved, at man har fået to personlige stemmer. Og så er de overhovedet ikke talt med. Det er da mærkeligt. Man kunne fristes til at tro, at nogen har givet dem til nogle andre. Men det kan man ikke bevise. Det er meget ejendommeligt, synes jeg, siger Leo Lundø til Lokalavisen.dk.

Har klaget over valget

Leo Lundø havde ikke regnet med det store, da han stillede op. Han havde ikke en masse plakater hængt op ligesom mange af de andre kandidater, og han var heller ikke ude på gader og stræder og dele foldere ud.

Men én ting følte han sig dog sikker på: At han vil få to stemmer fra henholdsvis ham selv og konen. Han har derfor klaget over valgresultatet.

quote Det er forskellige folk, der har stået og talt, og her har man ikke fundet en stemme på Leo Lundø.

Valgkoordinator Lars Nibelius, Gentofte Kommune

Gentofte Kommune mener dog ikke, at der er blevet begået fejl i fintællingen. Det fortæller kommunens valgkoordinator Lars Nibelius til Lokalavisen.dk.

- Valget er blevet talt tre gange på to dage. To gange på selve valgaftenen og en gang om onsdagen. Det er forskellige folk, der har stået og talt, og her har man ikke fundet en stemme på Leo Lundø, siger Lars Nibelius, hvis bud er, at Leo lundø og hans hustru er kommet til at stemme på partiet og ikke på ham som kandidat.

Men Leo Lundø er overbevist om, at fejlen ikke er hans.

- Jeg står tilbage med en følelse af, at man åbenbart ikke kan stole på optællingen. Det kan man åbenbart ikke, når to notoriske stemmer er forsvundet. Det er bare mærkeligt, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lars Løkke Rasmussen

Man skal passe på med at undervurdere Lars Løkke Rasmussen, lyder det fra de konservative

Simon Aggesen

Borgmester med ”upassende” aprilsnar om corona – nu beklager han

Hvidovre Hospital, Fødsel

Sundhedsordfører: Rettigheder til fødende er ikke nok

20180726-151308-7-1920x1277we

Bekymrede forældre i Greve: Vores børn kan se porno i skoletiden

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere