LA-foreslag: Lav tidligere landsholdshotel om til plejehjem

First Hotel Marina i Vedbæk står over for lukning. Derfor foreslår Liberal Alliance i Rudersdal Kommune nu, at bygningerne kan bruges til plejehjem.

Forleden kom det frem, at First Hotel Marina i Vedbæk, som tidligere er blevet brugt til landsholdssamlinger, står over for en lukning.

Samtlige ansatte på hotellet er således blevet sagt op, og hotellet modtager derfor ikke bookinger for 2018

- Vi kan ikke tage imod nye aftaler for 2018, for vi ved ikke, om døren er åben for hoteldrift i 2018, siger hoteldirektør Susanne Jensen fra First Hotel Marina til Kursuslex.dk.

'Perfekt til plejehjem'

Udsigten til en mulig lukning får nu byrådsmedlem i Rudersdal Kommune for Liberal Alliance, Elisabeth Ildal, til at foreslå, at stedet i fremtiden kan huse ældre borgere, skriver Frederiksborg Amtsavis.

- Det er jo et glimrende sted, og hvis man får renoveret det, ville det være perfekt som fritidsplejehjem. Der er værelser, parkering, frisk luft, hav og handlemuligheder. Grundlæggende er der alt, hvad man skal bruge til et plejehjem. Det er perfekt, siger hun til Frederiksborg Amtsavis.

Borgmester skyder idéen ned

Rudersdals borgmester, Jens Ive, fra Venstre mener dog ikke, at idéen er realistisk.

 - Det kunne da være en god idé, men jeg tror lige, at Elisabeth Ildal skal tænke over, hvad dem, der ejer Hotel Marina, har tænkt sig at sælge det for. For de vil jo gerne have gode penge for den beliggenhed, og jeg tror ikke, at det harmoniserer med normale plejehjemstakster. Der er en alvorlig økonomisk udfordring, siger borgmesteren til Frederiksborg Amtsavis.

Han tilføjer, at man i stedet kan lave et privat ældrecenter og ældrehotel i bygningerne, men at man først skal tage en snak med ejerne. 

- Et friplejehjem eller plejehjem bliver det dog ikke, for økonomisk hænger det ikke sammen. Men hvis man vil lave noget privat udlejning til ældre, ville det da være meget spændende, siger Jens Ive.

Det har ifølge Frederiksborg Amtsavis ikke været muligt at indhente en kommentar fra ejeren af First Hotel Marina, Lars Christiansen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Rudersdal

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere