Kom til valgdebat i Frederikssund

Kom til valgarrangement i Sillebroen

Torsdag d. 26. oktober fra kl. 19.55 inviterer TV 2 Lorry til live valgdebat på i Sillebroen i Frederikssund med lokale politikere. Vi sætter spot på de emner, der fylder i valgkampen og som er vigtige for jer, der bor i Frederikssund Kommune.

D. 21. november skal vi alle sammen sætte et kryds, og hvis du er i tvivl om hvor dit skal sættes, så kom forbi og bliv klogere. Inden TV 2 Lorrys live debatten har du nemlig selv mulighed for at møde de lokale partier ved en åben valgcafe.

En fest for demokratiet

I butikscenteret Sillebroen begynder valgarrangementet allerede kl. 17 den 26. oktober. Der er åbent for alle. Og udover mulighed for selv at tale med de lokale politikere, er der live musik. Det foregår i ”cafeenden” af Sillebroen. 

Programmet, som Frederiksund Kommune står for, er som følger:

Fra kl. 17 og under hele arrangementet er en uformel valgcafe, hvor borgere og lokale politikere kan mødes og tale politik. Derefter er der live musik med Tinning/Kaarsgaard-duo. Og børnene kan få malet ansigter ved en professionel kunstner.

Umiddelbart efter kl. 18.30 byder Frederikssund Kommune på en sandwich og vand/sodavand til de, der besøger valgarrangementet, mens TV 2 Lorry gør klar til live transmission. 

TV 2 Lorry sender fra Sillebroen i udsendelsen kl. 19.30. Og fra kl. 19.55 har alle mulighed for at overvære live debatten.

Livlig debat

Debatten er i fuld gang i 40 minutter med Lone Silberbrandt fra TV 2 Lorry som vært. De indbudte er spidskandidater fra de af TV 2 Lorry udvalgte partier, og der vil også være plads, at borgere kan til komme til orde. Vi har nemlig inviteret nogle af jer, der kæmper for en bestemt sag i kommunen. 
 

Hvis du ikke kan være med

Har du ikke tid til at komme til Sillebroen torsdag d. 26. oktober, så har du flere muligheder for at følge debatten. 

Vi sender den live på Lorry+ og som livestream på TV2Lorry.dk. Og debatten vil naturligvis også efterfølgende være at finde på vores hjemmeside. På TV2lorry.dk har vi lavet en helt særlig side til hver kommune. Her kan du finde alt om valget i Frederikssund kommune. Ud over debatten er der nyheder, overblik over kandidaterne, faktuelle oplysninger om kommunen og ikke mindst en vild historie fra dit rådhus.

Kommunal og regionsvalget er den 21. november.

Stem! - Fordi det er vigtigt. 

 
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Bertel2

Bertel Haarder takker af: Her er 9 nedslag i hans lange karriere

Frederikssund

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere