Karinas valgplakat hitter på Facebook

Karina Bergmann, der stiller op for Liberal Alliance i København, vil gerne slå én ting fast med sin valgplakat.

'Nej, det er ikke mig med brylluppet på rådhuset' står der kort og godt på Karina Bergmanns valgplakat.

Hun er kandidat for Liberal Alliance i København, og hendes alternative valgplakat hitter lige nu på Facebook, hvor den i skrivende stund har over 1.000 likes og er delt flere end 180 gange.

quote Jeg ville jo ønske, at det ikke var nødvendigt - at folk selv fandt vej til min hjemmeside eller min politiker-facebook...

Karina Bergmann, LA

På sin egen Facebookprofil skriver hun: Flere (der ikke kender mig) har taget fejl eller har spurgt, så bare for at slå én ting fast. Nej, det er ikke mig med brylluppet på rådhuset.

Karina Bergmann er nemlig blevet forvekslet med Beskæftigelses- og Integrationsborgmester Anna Mee Allerslev (Rad. V), og har grundet forvekslingen fået skældud på Facebook.

 - Der har været en episode på min private facebookprofil, hvor der var en, der skældte mig ud, og sagde, at jeg udmærket godt vidste, hvad jeg havde gjort, fortæller Karina Bergmann til TV 2 Lorry.

Men det var faktisk ikke Karina Bergmann selv, der fik idéen til plakaten.

 - En god ven - Per Bruun Jespersen - fik idéen. Han er en dygtig grafiker, så han lavede den og sendte den til mig. Jeg må indrømme, at da jeg så den, så skulle jeg lige tænke over det, siger hun.

Efter lidt betænkningstid kom valgplakaten dog ud:

 - Den er ikke grov, og den sviner hende (Anne Mee Allerslev red.) ikke til, så jeg synes ikke, at den er så slem, tilføjer Bergmann.

Flere har delt Karina Bergmanns valgplakat på Facebook, blandt andre forfatter og samfundsdebattør Jaleh Tavakoli, KForum, der er Danmarks største netværk inden for kommunikation og Lars Aslan Rasmussen, der er valgt ind i Folketinget for Socialdemokratiet. 

Lars Aslan Rasmussen (Soc.dem.) roser sin politiske modstander på Facebook, og skriver blandt andet: 

 - Noget af det jeg holder allermest af ved at være i politik, er at vi faktisk ofte kan grine og have det sjovt sammen, selv om vi er uenige. Mere af den slags tak

Reaktionerne på valgplakaten har da også været overvejende positive.

 - Folk har generelt taget godt imod den, en enkelt har kaldt den plat, og så er der også nogle, der har kaldt den for værkstedshumor, siger Karina Bergmann.

 - Jeg ville jo ønske, at det ikke var nødvendigt, at folk selv fandt vej til min hjemmeside eller min politiker-facebook. Jeg er ikke ked af det, jeg har forståelse for, at det er sådan det er. Men jeg havde slet ikke forudset, at det ville få den opmærksomhed, tilføjer hun. 

Om der er flere spøjse valgplakater i støbeskeen fra Karina Bergmanns hånd, vides endnu ikke, men det er ikke kun Beskæftigelses og Integrationsborgmesteren, hun er blevet forvekslet med.

 - Jeg er også blevet spurgt, om jeg er Heidi Wang, tilføjer hun og griner.

Om Karina Bergmann

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20201019-130444-2-1920x1280we

Overborgmester undskylder for Frank Jensens krænkelser

Emil

Over 19.000 bakker Emil op: Offentligt ansatte skal have navnebeskyttelse

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere