Disse Vestegns-borgmestre giver størst gevinst

Du kan oddse på, hvilken Vestegns-borgmester der bliver genvalgt, Men det er ikke alle borgmestre, der er værd at satse på, hvis man gerne vil have en stor gevinst.

Valgsted i Vanløse ved Kommunalvalget i 2009. Foto: Casper Christoffersen / Scanpix

Fodbold, tennis eller golf. Man kan efterhånden satse penge på alt, og det gælder også kommunalvalget. 

Men det er ikke alle borgmestre, der er værd at satse på, hvis det skal være op til NordicBet, som har sat gang i kommunalvalg-spillet med odds på ti vestegns-borgmestre. 

Der er eksempelvis ikke noget at vinde ved sætte pengene på borgmestrene i Rødovre, Ishøj eller Vallensbæk. Men til gengæld kan man tjene lidt ekstra til lommen ved at satse på borgmestrene i Hvidovre, Greve eller Glostrup. Det skriver sn.dk 

- Kommunalvalg kan være en ganske svær størrelse at forudsige, fordi de ofte er præget af lokale dagsordener og studehandler i kulissen, siger Thomas Holm, som er pressechef hos NordicBet til sn.dk

Læs også Gæt en borgmester og scor kassen

Dansk Folkepartis Mikkel Dencker kan give stor gevinst

Hvis man satser på den socialdemokratiske borgmester i Hvidovre Helle Adelborg, får man 1,15 gange igen, mens man får hele 7,5 gange igen, hvis det er Dansk Folkepartis Mikkel Dencker, pengene bliver satset på. 

I Glostrup er der sats odds 1,30 på, at John Engelhardt fra Venstre fortsætter, mens det giver noget mere, at satse på Lisa Ward fra Socialdemokratiet. Der får man nemlig 3,55 gange penge tilbage. Det skriver sn.dk

Kommunalvalg kan være en ganske svær størrelse at forudsige, fordi de ofte er præget af lokale dagsordener og studehandler i kulissen.

Thomas Holm,pressechef, NordicBet

Det er ikke kun NordicBet, der har sat gang i kommunalvalg-spillet. Også hos Danske Spil kan man spille på, hvem man mener, der kan få borgmesterposten. Du kan tjekke satserne her.

Danske Spil har både sat odds på, hvor mange borgmesterposter de enkelte partier får fingrene i, men også, hvem der bliver borgmester i en række udvalgte kommuner.

- Det er ikke ligefrem Danmark-Irland penge, vi tjener på det. Det er en lille, men sjov forretning, og der har siddet nogle ildsjæle, som synes, at politik er sjovt, og lavet benarbejdet,  har Mette Grabow Westergaard, som er pressechef hos Danske Spil, tidligere udtalt til TV 2 Lorry. 

Læs også Her er kommunalvalgets nervepirrende brændpunkter

 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik