DF om byudvikling: "Vi skal slippe foden fra speederen"

Dansk Folkeparti i Vallensbæk vil gerne have ro på byudviklingen. Andre partier ser dog gerne, at man tænker stort og udbygger.

I Vallensbæk stiller man sig lige nu spørgsmålet om, hvordan kommunen skal udvikle sig - og hvem man skal udvikle byen til.

Kommunen har sat gang i mange projekter, med både udvikling af byens centerområde, ombygning af havnen og en udvidelse af SmartCity-projektet.

Spørgsmålet er dog om, der skal bygges længere ud eller om kommunens grønne områder og kiler skal bevares. Og netop det spørgsmål var kandidaterne ved fredagens valgdebat ikke enige om.

Vallensbæks nuværende konservative borgmeser, Henrik Rasmussen vil tænke stort og mener, at kommunen skal drifte for at overleve.

Omvendt ser Dansk Folkeparti på sagen, for de synes, det er en dårlig idé at udbygge kommunen.

- Vi skal allerførst slippe foden fra speederne. Jeg oplever mange Vallensbæk-borgere, som har svært ved efterhånden at kende sig selv i Vallensbæk, fordi kommunen har udviklet så hastigt i de senere år, siger Kenneth Kristensen Berth, som er spidskandidat for Dansk Folkeparti Vallensbæk, under fredagens valgdebat.

Se hvordan de andre partier stiller sig i debatten her: