Borgerlige i Fredensborg: Dækningsafgiften skal fjernes

Både Venstre og Konservative vil gerne have fjernet den såkaldte dækningsafgift i Fredensborg Kommune. Socialdemokratiet ser den også gerne udfaset.

Fredensborg Kommune kan godt defineres som lidt af en pendlerkommune. Hver morgen tager masser af borgere væk fra kommunen for at tage på arbejde, og kommer hjem igen, når dagen er forbi.

Men Fredensborg Kommune er interesseret i at få mere liv i dagtimerne, hvilket skal ske ved at lokke flere virksomheder til at placere sig i kommunen.

Men skal det kunne lade sig gøre, så skal kommune være både attraktiv og erhvervsvenlig. Men det kniber med netop det, for Fredensborg Kommune er placeret på en 69. plads på listen over landets mest erhvervsvenlige kommuner.

Ved fredagens valgdebat i Fredensborg Kommune landede debatten på emnet "dækningsafgift" - den form for skat, som pålægges virksomheder, som ligger i kommunen.

Ikke alle kommuner har den, men det har Fredensborg på nuværende tidspunkt. Flere politikere, heriblandt spidskandidaterne fra Venstre og Konservative, vil dog gerne have den fjernet.

Du kan høre, hvad de forskellige kandidater til Fredensborg Byråd mener i debatten her:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

20171126-113538-l-1000x672we.jpg

Borgmester går af – her er hans nye job

vote-helsignoer.jpg

Kommunalvalget i Helsingør bliver en gyser

ond kø

playMiljøhensyn kan stoppe motorvej til Hillerød - politikerne er splittede

Pernille Skipper

Se mavebilledet: Pernille Skipper venter sit andet barn til sommer

Fredensborg

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere