Almene boliger på hospitalsgrund til debat

Skal der være almene boliger på Frederiksberg Hospitals grund, når det ikke længere er et hospital? Det diskuterer Frederiksberg-politikere livligt.

Du kan se hele debatten ved at klikke videre i galleriet. Foto: Brian Berg - Scanpix

09:56

1 af 2

Når Region Hovedstaden flytter de sidste funktioner fra Frederiksberg Hospital til Bispebjerg, står grunden tom. Det åbner for en diskusion om, hvad grunden skal bruges til, og det er blevet et politisk valgtema op til kommunalvalget den 21. november.

Læs også Disse tre sager afgør valget i Frederiksberg

- For mig er det vigtigt, at det, vi bygger på hospitalsgrunden, er noget, vi mangler i vores by, og det, vi mangler, er boliger, der er til at betale for folk med en almindelig lønindkomst, siger Michael Vindfeldt, spidskandidat for Socialdemokratet på Frederiksberg.

Er du i tvivl om, hvor dit kryds skal sættes? Så tag vores kandidattest her.

- Det kan godt være en god ide, men det skal bare ikke være med kommunal støtte. Der skal ikke være nogen almene boliger på hospitalsgrunden, mener Laura Lindahl, spidskandidat for Liberal Alliance.

Du kan finde flere informationer om valget på Frederiksberg her.

- I Dansk Folkeparti er vi meget stærkt modstandere af, at der ikke bygges almene boliger på Hospitalsgrunden, hvis der skal bygges boliger, for vi anser det for at være urimeligt overfor de almene danskere, siger Dansk Folkepartis spidskandidat, Philip Buan.

Se hele debatten om hospitalsgrunden her: 

09:56 Luk video

Husk du også skal stemme til Regionsrådsvalget! Find flere informationer om det valg her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik