Våben fundet i sø

Dykkere har fundet to våben i Kimmerslev Sø.

01:38

Efterforskningen af trippledrab på Frederiksberg har nu ledt efterforskningsholdet til Borup.

Politiet har siden i går morges finkæmmet Kimmerslev Sø, både under vandet med dykkere og langs bredden med hunde. Nu har deres eftersøgning givet pote.

- I går lige inden lukketid fandt vi en revolver. Den skal nu undergå våbentekniske undersøgelser hos vores teknikere, siger Hans Erik Raben, politikommissær ved København Politi til TV 2 Lorry. 

Han kunne i går bekræfte, at politiet håbede at finde et haglgevær og en revolver i søen, som gerningsmænd benyttede ved et trippeldrab på Frederiksberg natten til den 11. november sidste år. 

Her trængte de ind i en lille et-værelses lejlighed på Christian Poulsens Vej og likviderede tre unge mænd, der lå og sov.

Læs også Dykkere leder efter våben fra trippeldrab

- Her til morgen har vi gentoptaget eftersøgningen i samme sø, men et nyt sted, og vi har fundet en pistol, siger Hans Erik Raben.

En pistol blev ikke umiddelbart brugt ved drabene på Frederiksberg, og politiet regnede ikke med at finde den. Den skal nu også undersøges. Politiet forventer ikke, at den kan kædes sammen med trippeldrabet. 

- Den bærer præg af at have ligget i lang tid, siger Hans Erik Raben.

Af hensyn til efterforskningen kan han ikke komme nærmere ind på, hvad sammenhængen er mellem Kimmerslev Sø og trippeldrabet på Frederiksberg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik