Sommerlive i Lorryland: I dag sender vi fra Køge

I sidste uge var det Helsingør, og i aften rykker vi hele nyhedsudsendelsen ud af huset endnu engang og sender live fra RØST Festival i Køge.

I år samles over 200 unge for at tage ordet på Danmarks første talerfestival, RØST Festival. TV 2 Lorry er naturligvis med. Foto: RØST Festival

Danmarks bedste handelsby - ja, det er den i hvert fald kåret til gennem to år - får i aften besøg af TV 2 Lorry, når vi rykker hele nyhedsudsendelsen til Køge.

Henover sommeren rykker TV 2 Lorry hele produktionen ud i Lorryland. Sidste fredag sendte vi fra Helsingør, hvor både borgmesteren, gamle træskibe og grilltennis prægede udsendelsen.

Læs også Har ikke givet andet end bøvl: Nu skal postnummer til afstemning

I aften besøger vi endnu en fest i lokalområdet, og aftenen vil stå i talens navn, når hele udsendelsen sendes live fra RØST Festival i Køge. En festival der sætter fokus på talens magt, og hvordan du bruger retoriske virkemidler.

Røst Festival, som er gratis for alle, byder også på en lang række debatter, performances og koncerter. I år med navne som Bisse, Geeti Amiri, Kaspar Colling Nielsen, Jeannette Ehlers og Lea Korsgaard.

Har du brug for at tale lidt mindre og bevæge dig lidt mere, inviterer TV 2 Lorry også til et helt nyt underholdende sommerspil: GrillTennis.

Sommerens nye sportsgren - Grilltennis - kan opleves, når TV 2 Lorry drager ud i sommerlandet

GrillTennis er et havespil med to tomandshold, der på tur skal forsøge at få en plasticbold ned i en kulegrill, eller endnu bedre, ned i koppen i midten af grillen. Hvis det lyder spændende eller lidt forvirrende, så kan du læse meget mere om den elegante og trendy sommerdille lige her.

Men først og fremmest gælder det nyheder. De kommer som altid 17:12, 18:20 og naturligvis 19:30.

Dem kan du følge live på RØST Festival på KØS Museum for kunst i det offentlige rum i Køge, på din TV-skærm eller lige her på ww.tv2lorry.dk

Vi ses i Lorryland!

Se her, hvornår TV 2 Lorry rammer din by:

18. maj - Træskibsdage, Helsingør Havn
25. maj - RØST festival, Køge
 1.  juni - Hillerød Slotssø Byfest, Hillerød
 8.  juni - Roskilde Dyrskue, Roskilde
15. juni - Rødovre Byfest, Rødovre
22. juni - Frederikssund Vikingespil, Frederikssund
29. juni - Byfest, Store Heddinge
 6.  juli - Hundested Havnefest, Hundested
13. juli - Havnebadet, Islands Brygge
20. juli - Musik i Lejet, Tisvildeleje
27. juli - Hornbæk Havnefest, Hornbæk
 3.  august - Sagnlandet Lejre, Lejre
10. august - Skibby Byfest, Skibby
17. august - CPH Pride, Rådhuspladsen i Kbh.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik