Sommerlive i Lorryland: I dag sender vi fra Køge

I sidste uge var det Helsingør, og i aften rykker vi hele nyhedsudsendelsen ud af huset endnu engang og sender live fra RØST Festival i Køge.

Danmarks bedste handelsby - ja, det er den i hvert fald kåret til gennem to år - får i aften besøg af TV 2 Lorry, når vi rykker hele nyhedsudsendelsen til Køge.

Henover sommeren rykker TV 2 Lorry hele produktionen ud i Lorryland. Sidste fredag sendte vi fra Helsingør, hvor både borgmesteren, gamle træskibe og grilltennis prægede udsendelsen.

I aften besøger vi endnu en fest i lokalområdet, og aftenen vil stå i talens navn, når hele udsendelsen sendes live fra RØST Festival i Køge. En festival der sætter fokus på talens magt, og hvordan du bruger retoriske virkemidler.

Røst Festival, som er gratis for alle, byder også på en lang række debatter, performances og koncerter. I år med navne som Bisse, Geeti Amiri, Kaspar Colling Nielsen, Jeannette Ehlers og Lea Korsgaard.

Har du brug for at tale lidt mindre og bevæge dig lidt mere, inviterer TV 2 Lorry også til et helt nyt underholdende sommerspil: GrillTennis.

Sommerens nye sportsgren - Grilltennis - kan opleves, når TV 2 Lorry drager ud i sommerlandet
Sommerens nye sportsgren - Grilltennis - kan opleves, når TV 2 Lorry drager ud i sommerlandet

GrillTennis er et havespil med to tomandshold, der på tur skal forsøge at få en plasticbold ned i en kulegrill, eller endnu bedre, ned i koppen i midten af grillen. Hvis det lyder spændende eller lidt forvirrende, så kan du læse meget mere om den elegante og trendy sommerdille lige her.

Men først og fremmest gælder det nyheder. De kommer som altid 17:12, 18:20 og naturligvis 19:30.

Dem kan du følge live på RØST Festival på KØS Museum for kunst i det offentlige rum i Køge, på din TV-skærm eller lige her på ww.tv2lorry.dk

Vi ses i Lorryland!

Se her, hvornår TV 2 Lorry rammer din by:

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Cecilia Lonning-Skovgaard

Corona rammer Københavns aktivering af banderelaterede ledige

20071024-220631-2-1920x1282we

playEt stykke dansk kulturarv fylder 100 år - men det går kun én vej

25_seconds

playHus Forbi deler tusindvis af handsker og skiundertøj ud til hjemløse

John Schmidt Andersen

Før ville ingen investere i Vinge – nu står kommune med flere tilbud på hånden

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere