Skader for millioner efter voldsom brand ved golfklub

Der var ti meter høje flammer, da en opbevaringshal i Køge Golfklub natten til onsdag brød ud i flammer. Årsagen til branden er endnu ukendt.

En opbevaringshal ved Køge Golfklub er stort set nedbrændt, efter at en hidsig brand brød ud natten til onsdag. Årsagen til branden er endnu ukendt.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Den største opgave lige nu er at få udryddet nedstyrtningsfaren, så vi kan komme ind og lave de tekniske undersøgelser for at finde ud af årsagen til branden, siger pressetalsmand Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry.

En svensk campist slog alarm, da han omkring klokken 01.30 natten til onsdag blev vækket af høje brag. Den overraskede svensker kunne straks konstatere, at det brændte kraftig i en lagerbygning, der tilhører golfklubben. 

Da politi og brandvæsen nåede frem til stedet, var der cirka 10 meter høje flammer fra tagkonstruktionen. 

- Det var en voldsom brand, og der var brand i hele opbevaringshallen. Brandfolkene måtte opgive at slukke branden og lavede i stedet en kontrolleret nedbrænding for at undgå, at branden spredte sig til en nabohal, hvor der er flydende gødning, siger Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry.

Ingen kom til skade ved branden.    

Der var primært opbevaringsbokse til golfudstyr og ladestationer til batterier til golfvognene i opbevaringshallen, og det var dyre flammer, der i nat hærgede hallen.   

- Der er skader for flere millioner kroner, når man både tænker på bygningen og udstyret i hallen, siger Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry.    

Området ved Køge Golfklub er onsdag fortsat spærret af, og politiets brandteknikere skal efter planen undersøge hallen i morgen, torsdag.   

- Hvis man branden er startet ved ladestationerne, hvor der er el, er der en reel mulighed for, at branden kan skyldes en fejl. Hvis branden er startet et sted, hvor der ikke normalt kan opstå ild, er det en anden snak, siger Martin Bjerregaard til TV 2 Lorry. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

bilbrande vestegnen gladsaxe og ishøj d. 17 januar 2021

Travl nat: Politiet rykker ud til flere bilbrande

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere