Rockersøn overfaldet og stukket med kniv

Otte mænd er tiltalt for et brutalt overfald på sønnen til den den tidligere Bandidos-rocker Suzuki-Torben.

Der var i den grad tale om ulige hold, da sønnen til den tidligere Bandidos-rocker Torben Ohlsen Jensen - bedre kendt som Suzuki-Torben - sidste år blev tæsket og stukket med knive under en bytur i København.

Ifølge anklageskriftet fra Statsadvokaten i København deltog hele ni unge mænd i det brutale overfald på og uden for beværtningen CPH Cocktail i Vester Farimagsgade tidligt om morgenen 24. august.

En af mændene er det dog aldrig lykkedes politiet at få fat i, men de otte andre er mandag formiddag bænket i Københavns Byret på retssagens første dag.

Alle mand, der har indvandrerbaggrund og er i alderen 20-31 år, er tiltalt for grov vold, mens to af dem også risikerer en dom for drabsforsøg.

Ud over grov vold er en 23-årig mand således tiltalt for under tumulterne at have stukket det 28-årige offer i venstre side af brystkassen og for at have forsøgt at stikke ham ydeligere to gange med kniv.

Samtidig skal en 29-årig ifølge anklageskriftet have stukket eksrocker-sønnen flere gange i maven og brystet. Begge nægter sig skyldig i drabsforsøg, men den 23-årige erkender at have stukket en enkelt gang.

Heller ingen af de andre er klar til en fuld tilståelse, men flere af dem erkender at have deltaget i slagsmålet.

Knivstikkeriet var kulminationen på et større slagsmål i baren, hvor den 28-årige blev slået i hovedet med en vinkøler, flasker og barstole. Han flygtede ud på gaden, hvor han blev slået og sparket i hovedet og på kroppen og altså stukket adskillige gange.

Den forurettede var umiddelbart i overhængende livsfare, men det lykkedes lægerne på Rigshospitalets Traumecenter at redde hans liv.

Suzuki-Torben er ifølge Ekstra Bladet ikke længere en del af Bandidos, hvilket angiveligt også gælder sønnen, der en overgang også skal have været en del af klubbens hierarki.

Rockeren blev landskendt, da han for nogle år siden mødtes med den socialdemokratiske toppolitiker Henrik Sass Larsen på en café i Køge, mens PET overværede mødet.

Siden kostede det Henrik Sass Larsen en ministerpost.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Lastbiler på motorvej

Stoppet på motorvej: Lastbilchauffør får monsterbøde

retten i glostrup

56-årig anholdt for omfattende handel og indsmugling af narko

Politiet til stede ved Nordsjællands Hospital i Hillerød

Formodet rockerdrabsmand fængslet i fire uger

Risbjergvej Hvidovre

Mand blottede sig for børn i ti år - tip fra lokale fældede ham

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere