Lig fundet ved vandhul i Borup

Endnu er det uvist, om der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet - politiet behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald

Lørdag eftermiddag blev der fundet et lig ved et vandhul nær Borup i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

-Jeg kan bekræfte, at vi har fundet en død person ved et vandhul, men ret meget mere kan jeg ikke sige lige nu, siger vagtchef Boye Rasmussen til Ekstra Bladet søndag morgen.

Liget har angiveligt ligget i vandet i flere måneder, og politiet er derfor ikke i stand til at oplyse, om der er tale om en mand eller en kvinde. Nu skal den videre efterforskning dels sikre identifikation og dels opklare, om der er foregået noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet.

Politiet behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald, og der er foretaget omfattende undersøgelser på og omkring findestedet. Noget tyder på, at liget har ligget på stedet gennem længere tid, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

-Vi håber, at obduktionen, som begynder her klokken 10.00, kan kaste mere lys over sagen, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

Indsats ved Buresø

Stort samarbejde skal sikre nye brandbiler til Nordsjælland

Ambulance

Voldsom arbejdsulykke - mand faldt seks meter ned

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere