Lig fundet ved vandhul i Borup

Endnu er det uvist, om der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet - politiet behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald

Politiet betragter dødsfaldet som mistænkeligt Foto: Omid Jafi, TV Øst

Lørdag eftermiddag blev der fundet et lig ved et vandhul nær Borup i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

-Jeg kan bekræfte, at vi har fundet en død person ved et vandhul, men ret meget mere kan jeg ikke sige lige nu, siger vagtchef Boye Rasmussen til Ekstra Bladet søndag morgen.

Liget har angiveligt ligget i vandet i flere måneder, og politiet er derfor ikke i stand til at oplyse, om der er tale om en mand eller en kvinde. Nu skal den videre efterforskning dels sikre identifikation og dels opklare, om der er foregået noget kriminelt i forbindelse med dødsfaldet.

Læs også 62-årig cyklist død efter trafikulykke i Hillerød

Politiet behandler sagen som et mistænkeligt dødsfald, og der er foretaget omfattende undersøgelser på og omkring findestedet. Noget tyder på, at liget har ligget på stedet gennem længere tid, det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

-Vi håber, at obduktionen, som begynder her klokken 10.00, kan kaste mere lys over sagen, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik