Job-boom i Køge: Hundredevis af stillinger i vente

Til efteråret går Bornholmslinjen på vandet på strækningen mellem Køge og Rønne. Samtidig opskaleres organisationen, og der er masser af jobs i vente.

300 jobs.

Så mange stillinger forventer Molslinjen, der står bag Bornholmslinjen, at organisationen skal vokse, når de fra 1. september 2018 overtager færgedriften mellem Bornholm og Køge.

Det oplyser Molslinjen i en pressemeddelse. 

- Vi har en plan, der viser et klart omrids af den organisation, vi skal bruge, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen, i pressemeddelelsen.

Samtidig understreger han, at det fortsat er for tidligt at komme ind på, hvor mange stillinger, der bliver indenfor de forskellige kategorier.

Dog ved Molslinjen allerede nu, at 250 af stillingerne bliver på havet, mens der bliver brug for omkring 50 ansatte på land. 

Allerede i februar eller marts måned opslås de første stillinger, mens resten vil følge gennem resten af 2018 frem til begyndelsen af 2019.

- Vi vil meget gerne medvirke til, at overgangen mellem os og Færgen bliver så god som mulig. Det er af afgørende vigtighed for alle bornholmere, at trafikken til og fra øen fungerer både op til og efter den 1. september 2018, siger Carsten Jensen i pressemeddelelsen.

Om Molslinjen

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

anonym

Tidligere anbragt om døgninstitution: "Jeg vidste godt, det var forkert, det de gjorde."

Nexus foto

playKritik af døgninstitution for unødvendige magtanvendelser mod anbragte unge

løndumping amager

TV 2 afslører: Håndværkere på Amager arbejder til 30 kroner i timen

Affaldssortering

playCorona giver ekstra affald i Storkøbenhavn: - Der er opstået en pulterkammereffekt i hjemmene

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere