Hvor skal Køge Park ligge?

Lokalplanforslaget for området, hvor Køges kommende superstadion kan komme til at ligge, kan snart sendes i høring. Byrådet tager endeligt stilling til Køge Park-projektet til marts.

Foto: Skitsetegning

Nu bliver bolden givet op til borgerne i forhold til planerne om et nyt superstadion i Køge.

Det påregnes, at Køge Byråd på tirsdag sender et lokalplanforslag i høring, som vil gøre det muligt at bygge et moderne superstadion i Køge med mere end 10.000 siddepladser og 55.000 kvadratmeter under tag med plads til både breddeidræt og erhverv.

Byrådet sender samtidig en VVM-undersøgelse og en miljøvurdering af Køge Park-projektet i høring.

Forslaget til lokalplan, VVM-undersøgelsen og miljøvurderingen blev behandlet i Økonomiudvalget tirsdag, og skal nu formelt sendes i offentlig høring af Køge Byråd.

Det sker på byrådsmødet 22. september. Forslagene kan fra i dag læses på Køge Kommunes hjemmeside, koege.dk, hvor dagsordenen til byrådets møde offentliggøres torsdag eftermiddag.

Planmaterialet for Køge Park skal i offentlig høring i otte uger. Her kan alle komme med bemærkninger til forslaget, hvorefter det justeres og sendes til godkendelse i Byrådet. Køge Kommune laver borgermøde om lokalplanforslaget i høringsperioden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik