Fem biler futtet af hos brugtvognsforhandler

Politi og brandvæsen rykkede i nat ud til en anmeldelse om en bilbrand hos en brugtvognsforhandler.

En søvndrukken beboer på Sundvej i Køge fik sig noget af et chok, da han natten til torsdag ved 03-tiden stod op for at tisse.

Da manden kiggede ud af vinduet, kunne han se, at der var udbrudt brand på naboens grund, og han skyndte sig derfor at ringe alarm 112.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Da politiet og brandvæsenet ankom til stedet, kunne de konstatere, at der inde bag en indhegning stod fem biler klos op af hinanden, som var brudt i brand, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- Og Vestsjællands Politi.

- Der er tale om en bilopbevaringsplads med 150 til 200 biler, hvor der var opstået brand i en af bilerne, som så efterfølgende havde spredt sig til nogle af de andre, siger han.

Det lykkedes brandfolkene at slukket flammerne, inden branden spredte sig yderligere- dog blev flere af bilerne totalskadet.

 
 
Foto: undefined

Politiet har siden hen været i kontakt med indehaveren, som har fortalt, at han køber og videresælger ældre, brugte biler.

Ifølge Martin Bjerregaard er det politiets opfattelse, at branden kan være opstået som følge af en teknisk fejl i en af de gamle biler.

- Vi har i hvert fald ikke fundet nogen indikationer på, at der er foregået noget kriminelt. Vi havde hundene til at snuse rundt efter spor, og de fandt ikke noget, siger Martin Bjerregaard.

Han fortæller, at bilopbevaringspladsen er videoovervåget, men at politiet endnu mangler at se overvågningsmaterialet igennem.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politibil nat

Politiet lukkede fest i nat og sigtede 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere