Falsk hjemmehjælp: Kvinde fængslet for tricktyveri

Flere borgere i Køge har i den seneste tid været udsat for forskellige typer af tricktyveri. Nu har politiet varetægtsfængslet en 35-årig kvinde.

I den seneste tid har Køge Kommune advaret deres borgere mod tricktyve, som ved flere lejligheder har snydt sig ind i folks private hjem. 

Lørdag oplyser politiet, at de har anholdt og varetægtsfængslet en 35-årig kvinde fra Køge.

Hun er sigtet for at have begået tre tilfælde af tyveri eller forsøg herpå over for ældre borgere på Løvervej og Parkvej i Køge siden den 3. januar 2019. 

Det skriver Midt- og Vestjællands Politi i en pressemeddelelse. 

Politiet sigter kvinden for i flere tilfælde at have tillusket sig adgang til private folks hjem ved at udgive sig for at være hjemmehjælper fra kommunen.

På den måde har hun forsøgt at udnytte de ældres tillid til hvervet, så hun kunne skaffe sig adgang til deres hjem. Her stjal hun blandt andet beboernes kontanter, sølvtøj og flere guldsmykker.

Vær opmærksom og lav faste aftaler

Kendt af politiet

Poliiet kom på sporet af kvinden under efterforskningen i tre tyverisager, hvor ofrene er i alderen 85-87 år.  

Fredag mødte politiet op på kvindens adresse, hvor hun blev anholdt, og under ransagningen fandt politiet flere af de stjålnee genstande på hendes bopæl. 

Den mistænkte kvinde blev også genkendt ved en fotoforevisning over for de forurettede som værende kvinden, der havde udgivet sig for at være falsk hjemmehjælper. 

Kvinden er kendt af politiet i forevejen for kriminalitet og blev så sent som i slutningen af december 2018 løsladt fra afsoningen af sin seneste straf.

Midt- og Vestsjællands Politi har nu underrettet hjemmeplejen i Køge Kommune om, at de har væretægtsfængslet den falske hjemmehjælper. Hun sidder indespærret frem til den 7. februar.

Sikkerhed når du får besøg

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stedet efter uro i København - en anholdt for stenkast

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere