23-årig død efter fest i lagerbygning

En fest i Køge fik et tragisk udfald søndag morgen, da en 23-årig mand afgik ved døden efter at han faldt livløs om.

En 23-årig mand fra Lellinge ved Køge er afgået ved døden, efter at han natten til søndag faldt om under en fest.

Manden fik det dårligt og besvimede omkring klokken halv fem, og hans venner begyndte at yde førstehjælp og tilkaldte en ambulance, som kørte den livløse mand til Rigshospitalet.

Her afgik han ved døden senere søndag morgen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport, der fik underretningen klokken 8.40.

Festen foregik i en lagerbygning på Søndre Molevej 5 i Køge, og politiet er fortsat i gang med at undersøge det tragiske dødsfald.

Ligsyn har ikke givet svar

Ifølge Charlotte Tornqvist, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, er der i løbet af mandagen foretaget et retslægeligt ligsyn, som ikke har givet svar på dødsårsagen.

- Derfor har man nu begæret en obduktion af den afdøde, da der ikke er noget umiddelbart tegn på dødsårsagen. Der skal også tages blodprøver, der kan give svar på indholdet af eventuelle stoffer, alkohol eller andre ting som medicin i blodet. Det kan tage noget tid at få alle svar, men vi burde have nyt om dødsårsagen inden for en uge, oplyser hun til TV 2 Lorry.

Tegn på lattergas

Politiet undersøgte søndag morgen lagerbygningen, hvor festen blev afholdt, og her fandt man tegn på, at der var blevet indtaget en del lattergaspatroner.

”Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen, vil politiet forsøge at klarlægge om den afdøde har indtaget lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet”, skriver politiet i døgnrapporten.

De pårørende er underrettet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

joh-f73df42b-2340-4e89-80b8-0d6b8be660b7

Politi efterforsker mulig bilbombe som rockerbande-relateret

joh-4e336273-f567-4469-b92f-5683cbd5a98b

Politi håber på vidners hjælp i bilbombesag: "Man skal ikke holde sig tilbage"

Artikel foto

playVideo: Se, hvordan årets politihund arbejder

rullemarie

Beboere evakueres - politiet frygter sprængstof

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere