Politiet finder knivsåret mand i boligområde

Offeret kan formentlig være blevet sat af i området af en hvid bil, der kort forinden blev set køre fra stedet, oplyser politiet.

Midt- og Vestsjællands Politi rykkede søndag morgen ud til boligområdet Ellemarken i Køge, efter de klokken 07.46 havde modtaget en anmeldelse om, at en 22-årig mand var blevet stukket med kniv i armen og befandt sig på gaden på Parkvej ud for nummer 30.

En mindre, hvid bil var kort forinden set køre fra stedet. Den forurettede blev kørt til hospitalet og er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

- Vi efterforsker nu sagen, men den forurettede har indtil videre ikke været videre meddelsom i forhold til, hvad der er sket, og hvor knivstikkeriet har fundet sted, siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard i pressemeddelelsen. 

Kan være blevet sat af hvid bil

Det er politiets opfattelse, at gerningsstedet ikke er dér, hvor den forurettede er fundet ved Parkvej/Ellemarken, men skal findes et andet sted.

- Dette kan muligvis være i en helt anden by, og den forurettede kan formentlig være blevet sat af i Køge af den hvide bil, siger Bjørke Kierkegaard og fortsætter: 

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om motivet, samt hvorvidt sagen relaterer sig til et kriminelt miljø eller ej, men det er noget af det, vi p.t. er i gang med at undersøge. 

Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen af hensyn til efterforskningen.

Hvis man har oplysninger til sagen, kan man rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 46351448 eller 114.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk
 
 
Foto: Presse-fotos.dk

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere