Tre mænd anholdt efter knivstikkeri

Tre personer er anholdt i sagen om et knivstikkeri, heriblandt den forudrettede.

OPDATERING
Onsdag eftermiddag oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, at ingen af de anholdte i sagen om fremstilles i grundlovsforhør. Efterforskning gav ikke grundlag herfor i sagen, der behandles som grov vold. Alle tre er blevet løsladt i formiddag.

Tirsdag eftermiddag udspillede, der sig en voldelig episode ved Boholtecenteret i Køge. Her blev en 28-årig mand fra Frederiksberg stukket med kniv i maven.

Tre personer er anholdt i sagen, heriblandt den 28-årige mand.

Det skriver Midt- og Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Ikke banderelateret

Da politiet fik anmeldelsen tirsdag eftermiddag, var alle tre mænd forsvundet fra gerningsstedet. Men politiet fik et tip om, at den 28-årige mand var blevet indlagt på sygehuset, hvor han blev behandlet for knivstik. 

Bevæbnede betjente bevogtede efterfølgende akutmodtagelsen på Køge Hospital, hvor den knivstukkede mand blev indlagt til behandling.

Via overvågning og vidneforklaringer har politiet fundet frem til de to øvrige mænd – en 41-årig mand fra Køge og en 31-årig mand fra Herfølge, som er anholdt.

Politiet oplyste tirsdag, at hændelsen ikke var banderelateret. De kan dog ikke komme nærmere ind på årsagen til knivstikkeriet.

Den 31-årige og den 28-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør senere onsdag.