Politi fik "fremragende spor": Efterlyser mand i særpræget tøj efter serie af bilindbrud

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser borgere, der kan genkende gerningsmanden fra videoovervågningsbilleder, da personen er mistænkt for at have begået indbrud i flere biler i Borup.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Mandag morgen vågnede flere bilejere i området omkring Dalstrøget i Borup op til en bil, der var tømt af en indbrudstyv. I alt var fem biler blevet udsat for indbrud.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også Biltyve elsker Halsnæs

Nu efterlyser politikredsen personer, der kan have kendskab til den person, der er fanget på overvågningsbilleder i området. Du kan se flere billeder nederst i artiklen. 

- En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren. Flere biler på vejen var tømt for værdier og gennemrodet, hvorfor vi mistænker personen på overvågningen for at være gerningsmanden, siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i Midt- og Vestsjællands Politi.

En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren

Politikommissær Pia Fenger

Omkring klokken 02.45 blev personen fanget på overvågning i Borup i Køge Kommune, og da naboerne morgenen efter kunne konstatere en række indbrud i bilerne, fandt borgeren videoovervågningsbillederne frem for at se, om der kunne være noget mistænkeligt på billederne.

- Vi er rigtig glade for, at ejeren af videoovervågningen tog kontakt til os og gav os billederne. Det er et fremragende spor for os, så vi forhåbentlig kan få opklaret sagerne – også selvom ansigtet på billederne desværre er lidt sløret. Vi håber dog, at nogle af de lokale kan genkende tøjet eller muligvis den medbragte taske, så vi kan komme gerningsmanden lidt nærmere, siger Pia Fenger. 

Læs også Varselsskud affyret mod biltyv, der forsøgte at køre betjente ned

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere, der har kendskab til identiteten på personen på billederne, eller som i øvrigt har tips omkring serieindbruddene i bilerne i Borup.

  Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

  Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik