Politi fik "fremragende spor": Efterlyser mand i særpræget tøj efter serie af bilindbrud

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser borgere, der kan genkende gerningsmanden fra videoovervågningsbilleder, da personen er mistænkt for at have begået indbrud i flere biler i Borup.

Mandag morgen vågnede flere bilejere i området omkring Dalstrøget i Borup op til en bil, der var tømt af en indbrudstyv. I alt var fem biler blevet udsat for indbrud.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Nu efterlyser politikredsen personer, der kan have kendskab til den person, der er fanget på overvågningsbilleder i området. Du kan se flere billeder nederst i artiklen. 

- En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren. Flere biler på vejen var tømt for værdier og gennemrodet, hvorfor vi mistænker personen på overvågningen for at være gerningsmanden, siger politikommissær Pia Fenger, der er efterforskningsleder i Midt- og Vestsjællands Politi.

quote En borger har givet os billeder fra overvågningen i carporten, hvor en person iklædt noget lidt særpræget tøj lusker rundt med lommelygte og fumler ved bildøren

Politikommissær Pia Fenger

Omkring klokken 02.45 blev personen fanget på overvågning i Borup i Køge Kommune, og da naboerne morgenen efter kunne konstatere en række indbrud i bilerne, fandt borgeren videoovervågningsbillederne frem for at se, om der kunne være noget mistænkeligt på billederne.

- Vi er rigtig glade for, at ejeren af videoovervågningen tog kontakt til os og gav os billederne. Det er et fremragende spor for os, så vi forhåbentlig kan få opklaret sagerne – også selvom ansigtet på billederne desværre er lidt sløret. Vi håber dog, at nogle af de lokale kan genkende tøjet eller muligvis den medbragte taske, så vi kan komme gerningsmanden lidt nærmere, siger Pia Fenger. 

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra borgere, der har kendskab til identiteten på personen på billederne, eller som i øvrigt har tips omkring serieindbruddene i bilerne i Borup.

 
 
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi
 
 
Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

skunkgartneri herringløse

Særlig duft fik snusfornuftige betjente på sporet - skunklaboratorium med 347 planter afsløret

Retten i Roskilde.

Mand erkender forsøg på voldtægt af børn via datingside

Skønhedsklinikken Cliuniq

Skønhedsklinik er nu sigtet 11 gange

blå blink

Politi og helikopter rykker ud til alvorlig ulykke på gård

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere