21-årig sigtet for drab i Køge - varetægtsfænglset i tre uger

Offer for dødeligt knivoverfald var far til en dreng på to år. En 21-årig mand er efter grundlovsforhør onsdag blevet varetægtsfængslet.

Clock08. apr 2020, kl. 09:46
24 knivstik er rettet til fire - eb.dk havde misforstået indholdet af sigtelsen.

Fire gange blev en 31-årig mand i Køge stukket i brystet med en kniv mandag aften, før han senere døde af de mange kvæstelser.

Det er ifølge eb.dk kommet frem i forbindelse med et retsmøde onsdag i Retten i Roskilde, hvor en 21-årig anholdt mand fremstilles for en dommer.

Han er sigtet for drab og efterfølgende varetægtsfængslet til 30. april. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, og der blev nedlagt navneforbud i sagen. Forsvarer tog forbehold for kære af kendelsen om fængsling.

Far til to-årig dreng

Den 21-årige meldte sig selv til politiet tirsdag aften, efter at Midt- og Vestsjællands Politi havde efterlyst ham med navn og foto som mistænkt i sagen.

Udover navn og foto blev den bil gerningmanden flygtede i også efterlyst. Den blev senere fundet, men hvor ville politiet ikke oplyse.

Artiklen fortsætter efter billedet

Også gerningsmandens bil blev fundet tirsdag aften.
Også gerningsmandens bil blev fundet tirsdag aften.
Foto: Presse-fotos.dk

Overfaldet skete mandag aften ved 19-tiden ved Parkvej i Køge, hvor offeret bor. Han blev fløjet til Rigshospitalet, men her døde han senere.

Politiet har arbejdet ud fra en tese om, at knivstikkeriet er en intern konflikt mellem de to involverede personer.

- Det er et personligt opgør og ikke en konflikt mellem krimnelle grupperinger. Vi mener, det drejer sig om en uoverensstemmelse mellem de to personer, da de kendte hinanden, og det samme gjorde familierne, oplyser kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Manden var far til en dreng på to år. Hans hustru og søster befandt sig i nærheden, da overfaldet skete, men så det ikke, har eb.dk berettet.

 
 
Foto: Presse-fotos.dk - v/Mathias Øgendal

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere