Købmand røvet af ung mand med skruetrækker

Politiet efterlyser vidner, efter at en købmandsbutik i Ejby onsdag aften blev udsat for et røveri.

Denne Spar-butik på Ejbyvej i Ejby blev onsdag aften udsat for et røveri. Personerne og køretøjerne på dette foto har ikke nogen relation til røveriet. Foto: Google - street view

En Spar-købmandsbutik i Ejby ved Køge blev onsdag aften udsat for røveri. Midt- og Vestsjællands efterlyser nu vidner, der har bemærket en mørk personbil, som gerningsmanden muligvis er flygtet i.

Det oplyser politikredsen i deres døgnrapport.

Politiet modtog klokken 19.51 et alarmopkald om, at en gerningsmand havde truet en kassemedarbejder i butikken med en skruetrækker.

Læs også Politi efterlyser fire tricktyve: Narrer ældre borgere

Kassemedarbejderen havde udleveret kassebeholdningen, hvorefter røveren løb ud af butikken i østlig retning.

Politiet kørte talstærkt til stedet for at forsøge at finde frem til gerningsmanden. Hundepatruljer afsøgte området for spor, men politiet fandt ikke røveren.

Efter at have gennemgået overvågningsvideoen fra butikken, har politiet sammenfattet et signalement, som beskriver gerningsmanden som dansk af udseende, 19-25 år, 180-185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han havde hvid hudfarve og talte dansk.

Gerningsmanden var iført en sort halsedisse, sort jakke med hætte, sorte handsker, sorte bukser med en lys stribe ned ad siden med tekst/mærke, grå strømper og sorte sko.

Leder efter mørk bil og skruetrækker 

Politiets efterforskning i sagen har vist, at der kort efter røveriet kørte en lille mørk personbil fra Ejbyvej mod Gemsevej, hvor bilen forsvandt i ukendt retning.

Politiet vil meget gerne have oplysninger fra vidner, som har bemærket denne bil, så de kan afklare om den har en rolle i sagen.

Læs også Politiet efterlyser gerningsmænd bag flere hjemmerøverier

Borgere, som har set den beskrevne mand eller en bil omkring Ejbyvej/Gemsevej omkring gerningstidspunktet, bedes informere politiet.

Politiet leder desuden efter den skruetrækker, som røveren brugte til at true personalet med. Hvis man som borger i Ejby finder en henkastet skruetrækker i sin have, har det stor interesse for politiet.

Politiet opfordrer, at man i så fald lader skruetrækkeren ligge, hvor den er, og ringer til dem på telefonnummer 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik