Corona-frygt i elevator udløste slagsmål på togstation

To mænd blev anholdt på Køge Nord togstation, efter at de havde slået en 46-årig mand, der ville ind i den samme elevator, som de to mænd befandt sig i.

Køge Nord Station Foto: Martin Sylvest - Ritzau Scanpix

Rejsende på Køge Nord togstation slog tirsdag morgen alarm til politiet, fordi de var vidner til at tre mænd var i slagsmål ved en elevator.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i den officielle døgnrapport.

Læs også Nyt netværks-kaos i metro: Nu er der først forbindelse til efteråret

Kort efter slagsmålet lå en mand på jorden, og to andre mænd var gået fra stedet. Et par patruljer blev sendt til togstationen, hvor en fortumlet, 46-årig mand blev tilset af andre rejsende.

En politimand havde i sin fritid overværet optrinnet og tilbageholdt to mænd, som kunne mistænkes for at have deltaget i slagsmålet.

Den 46-årige blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen, og politiet foretog herefter anholdelse af en 19-årig mand fra Lille-Skensved og en 30-årig mand fra Køge, der kendte hinanden i forvejen.

Ville ind i elevator

Den 46-årige var sluppet uskadt fra slagsmålet, der var opstået, da de to anholdte ville benytte en elevator for at komme op på gangbroen over jernbanesporene.

Den 46-årige ville også med ind i den lille elevator, hvilket blev afslået af de to inde i elevatoren, fordi de ville undgå eventuel smitte med corona.

Læs også Fire unge isoleret på en ø midt i en pandemi: "Må afvise folk, der kommer herud"

Da de vurderede, at den 46-årige trods afvisningen alligevel ville ind i elevatoren, skubbede de ham ud, hvorefter der opstod slagsmål mellem parterne.

Sagen endte med, at de to anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deres adfærd over den 46-årige. De blev løsladt efter afhøring til sagen og kan nu se frem til en bøde, oplyser politiet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik