Corona-frygt i elevator udløste slagsmål på togstation

To mænd blev anholdt på Køge Nord togstation, efter at de havde slået en 46-årig mand, der ville ind i den samme elevator, som de to mænd befandt sig i.

Rejsende på Køge Nord togstation slog tirsdag morgen alarm til politiet, fordi de var vidner til at tre mænd var i slagsmål ved en elevator.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i den officielle døgnrapport.

Kort efter slagsmålet lå en mand på jorden, og to andre mænd var gået fra stedet. Et par patruljer blev sendt til togstationen, hvor en fortumlet, 46-årig mand blev tilset af andre rejsende.

En politimand havde i sin fritid overværet optrinnet og tilbageholdt to mænd, som kunne mistænkes for at have deltaget i slagsmålet.

Den 46-årige blev efterfølgende kørt til kontrol på skadestuen, og politiet foretog herefter anholdelse af en 19-årig mand fra Lille-Skensved og en 30-årig mand fra Køge, der kendte hinanden i forvejen.

Ville ind i elevator

Den 46-årige var sluppet uskadt fra slagsmålet, der var opstået, da de to anholdte ville benytte en elevator for at komme op på gangbroen over jernbanesporene.

Den 46-årige ville også med ind i den lille elevator, hvilket blev afslået af de to inde i elevatoren, fordi de ville undgå eventuel smitte med corona.

Da de vurderede, at den 46-årige trods afvisningen alligevel ville ind i elevatoren, skubbede de ham ud, hvorefter der opstod slagsmål mellem parterne.

Sagen endte med, at de to anholdte blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af deres adfærd over den 46-årige. De blev løsladt efter afhøring til sagen og kan nu se frem til en bøde, oplyser politiet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Politi retten i glostrup 112

29-årig dømt for vandvidskørsel: Spøgelsesbilist flygtede fra politiet på motorvej

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Rådhus

Borgerservice lukket efter bombetrussel

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere